Mersin Oy Veren Vekillerden Seçim Yorumları - Son Dakika
Güncel

Mersin Oy Veren Vekillerden Seçim Yorumları

Mersin Oy Veren Vekillerden Seçim Yorumları

Mersin'de sandığa giden milletvekilleri ve adaylar, oylarını verirken, seçmenlerle sohbet etti, seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

01.11.2015 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de sandığa giden milletvekilleri ve adaylar, oylarını verirken, seçmenlerle sohbet etti, seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

DEMOKRASİ SON ÇARE

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mersin Milletvekili ve 1'inci sıra adayı Oktay Öztürk, oyunu Yenişehir İlkokulu'nda kullandı. Sabah saatlerinde İl Başkanı Sebahattin Kılıç ile birlikte oy kullandıktan sonra açıklama yapan Öztürk "Demokrasi son çare. İnşallah demokrasinin tüm kurallarının rahatlıkla uygulanabildiği, demokrasinin gücü elinde bulunduranlar tarafından tarif edilmediği, herkes için aynı tarif edildiği günlere ulaşırız. İnşallah 1 Kasım tüm tıkanıkları açacak gün olur. Birliğe, beraberliğe, insanların birbirini anlayabilmesi, mütevazilik halinde olmasına ihtiyacımız var" dedi.

YOĞUN KATILIM SEVİNDİRDİ

CHP Mersin Milletveki ve 1'inci sıra adayı Hüseyin Çamak, merkez Yenişehir İlçesi Müfide İlhan İlkokulu'nda oy verdi. Sabah saatlerinde 1411 nolu sandığa giden Çamak, oy verme işlemini ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Olmaması gereken bir seçimdi. Ama maalesef yapıldı. Biz sahada gezerken halkta büyük bir sessizlik olduğunu görüyorduk. Bir yılgınlık, tekrar bir seçime gitmenin bir yorgunluk olduğunu gördük. Vatandaşlarımızın yoğun bir şekilde sandığa gelmeleri bizi sevindirdi. Bu gösteriyor ki katılım oldukça yüksek olacak. Seçimin ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ

23 Nisan İlköğretim Okulu'ndaki 2077 nolu sandıkta oy kullanan HDP Milletvekili ve 1'inci sıra adayı Dengir Mir Mehmet Fırat ise şu görüşlere yer verdi: "Ülkemize milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Çok sandık yerlerini gezdim. Sakin bir seçim geçiriyoruz. Türkiye'de de aynı şekilde sonuçlansın. 1 Kasım seçimleri aslında Türkiye'nin köprüden önce son çıkışa karar verildiği bir seçim olacak."

SAĞLAR, EŞİYLE OY VERDİ

CHP Mersin Milletvekili ve 2'nci sıra adayı Fikri Sağlar, eşi Serap Sağlar ile birlikte oyunu merkez Akdeniz İlçesi Gazipaşa İlköğretim Okulu'nda kullandı. Türkiye'nin aydınlık geleceğinin inşa edecek bir sonucun sandıktan çıkacağına olan inancını dile getirdi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin Oy Veren Vekillerden Seçim Yorumları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement