Mersin Sahillerinde Bayram Yoğunluğu - Son Dakika
Güncel

Mersin Sahillerinde Bayram Yoğunluğu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Denize girenlerin görüntüsü çocukların görüntüsü Mersin sahillerinde bayram yoğunluğu Durgun geçen dönemin ardından Ramazan Bayramı tatiliyle hareketlenen Mersin sahillerinde yoğunluk oluştu Ramazan Bayramı tatilinde çok sayıda yerli turistin Doğu Akdeniz'i tercih etmesiyle Mersin sahilleri doldu.

06.07.2016 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Denize girenlerin görüntüsü

çocukların görüntüsü

Mersin sahillerinde bayram yoğunluğu

Durgun geçen dönemin ardından Ramazan Bayramı tatiliyle hareketlenen Mersin sahillerinde yoğunluk oluştu

Ramazan Bayramı tatilinde çok sayıda yerli turistin Doğu Akdeniz'i tercih etmesiyle Mersin sahilleri doldu.

Bayram tatilinin 9 gün olması üzerine Silifke ilçesindeki Atakent, Arkum, Atayurt, Taşucu, Yeşilovacık ve Tisan sahillerine gelen yerli turistler, turizmcilerin yüzünü güldürdü.

Sahilleri dolduranlardan bazıları, denize girip serinledi, çeşitli oyunlar oynadı. Bazıları da kumlara uzanıp güneşlenmeyi tercih etti. Tatilin keyfini en çok, saatlerce sahilde ve denizde oynayan çocuklar çıkardı.

Silifke Turizm Derneği Başkanı Ali Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yerli turistlerin Doğu Akdeniz'e yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Mersin'in önemli turizm merkezlerinden Silifke'de de sahillerde doluluk oranının en üst seviyeye çıktığını belirten Küçük, "Yerli turistler, bölgemize gösterdikleri ilgiyle bizi bu yıl da yanıltmadı. Ramazan nedeniyle durağan geçen günlerin ardından yaşanan bu hareketlilik hepimizi memnun ediyor." dedi.

Mersin Sahillerinde Bayram Yoğunluğu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mersin Sahillerinde Bayram Yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement