Mersin Stadyumunda Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Mersin Stadyumunda Çalışmalar Devam Ediyor

Mersin Stadyumunda Çalışmalar Devam Ediyor

Mersin Stadyumundaki zemin sorunu nedeniyle Çaykur Rizespor karşılaşmasının Antalya'da oynanması kararına itiraz eden Mersin İdmanyurdu, sorunu çözmek için çalışıyor.

08.09.2014 15:09  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Stadyumu'ndaki zemin sorunu nedeniyle Çaykur Rizespor karşılaşmasının Antalya'da oynanması kararına itiraz eden Mersin İdmanyurdu, sorunu çözmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Mersin Stadyumu'nda yaşanan zemin sorunun ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmaların kısa çim biçme, silindir ve gübreleme operasyonuyla devam ettiği kaydedildi. Stadın yaklaşık 45 gün sonra hazır olmasının beklendiği ifade edilen açıklamada, "Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda ise hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 3 Ekim'de oynanacak Mersin İdmanyurdu - Bursaspor karşılaşmasına yetiştirilmesi yönünde resmi yazışmalar devam etmekte. Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda sadece 2 veya 3 maç oynandıktan sonra Mersin Stadyumu'na geçiş yapılacak. Kulüp yönetimi ve teknik direktör Rıza Çalımbay, Çaykur Rizespor maçı için yetkililere Tarsus Stadı'nı önerdi. Tarsus Şehir Stadı'nda inceleme başlatan TFF yetkilileri, Çaykur Rizespor maçının Tarsus'ta oynanmasına şimdilik olumlu baktılar. Sadece 1 maç dışarıda oynanacak olup, bunun da Tarsus'ta yapılması yönünde geniş çaplı çalışmalar devam etmektedir. Yetersiz koltuklarla ilgili olarak, Tarsus 75. Yıl Gösteri Merkezinde bulunan 3 bin portatif koltuğun stat içine taşınarak kombine almış tüm taraftarımızın mağduriyetinin giderilmesini istiyoruz. Kombine alan hiçbir taraftarımız mağdur edilmeyecek" denildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mersin Stadyumunda Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement