Mersin Tarsus Piknikten Dönerken Kazada Ölen 5 Arkadaş Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Mersin Tarsus Piknikten Dönerken Kazada Ölen 5 Arkadaş Toprağa Verildi

Mersin Tarsus Piknikten Dönerken Kazada Ölen 5 Arkadaş Toprağa Verildi

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde kamyonetin TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 5 kişi, yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

23.02.2015 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde kamyonetin TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 5 kişi, yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.Dün akşam saat 20.00 sıralarında TEM Otoyol'unda giden oto galerici 36 yaşındaki Gökhan Dal yönetimindeki 01 KY 988 plakalı kamyonet, Gülek Tüneli yakınlarında Ali E. yönetimindeki 78 AS 314 plakalı demir yüklü TIR'a arkadan hızla çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, hurdaya dönen kamyonetteki sürücü Gökhan Dal ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde görevli 37 yaşındaki Rıfat Gürbüz, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde şef olarak görev yapan 33 yaşındaki Ali Duran Eker, kuzeni Tarsus Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi'nden görevli 37 yaşındaki Mustafa Eker ile Mahmut Tekeli'nin öldüğünü belirledi.Kamyonette bulunan ve kazadan yaralı olarak kurtulan Ejder Taşpınar ambulansla götürüldüğü Adana Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, kimliği belirlenemeyen bir kişi ise ayakta yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Kazanın ardından gözaltına alınan TIR sürücüsü Ali E. de jandarmadaki sorgusunun ardından Tarsus Adliyesi'ne sevk edildi.

TABUTLAR YAN YANA DİZİLDİ

Kazada hayatını kaybeden 5 arkadaşın Adana'nın Pozantı İlçesi'nden piknikten döndüğü belirtilirken, cenazeleri otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Tarsus Şehir Mezarlığı'na getirilen Gökhan Dal, Mustafa Eker, Ali Duran Eker, Rifat Gürbüz ve Mahmut Tekeli'nin cenazeleri yan yana dizildi. Cenaze törenine Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı MHP'li Şevket Can, Büyükşehir ve Tarsus Belediye Meclis Üyeleri, aileleri, yakınları ile yaklaşık 5 bin kişi katıldı.5 arkadaş, Tarsus Müftüsü Hayri Erenay'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından göz yaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin Tarsus Piknikten Dönerken Kazada Ölen 5 Arkadaş Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ecrin çelik: tarsusta ardı ardına büyük facialar. Hadi özgecan, nın katili var bu 6 ölüde suçlu kim. insanları katil eden yoldan çıkaran insanı insanlıktan çıkaran . alkol ve madde diyecek söz bulamıyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement