Mersin Uluslararası Bisiklet Turu - Son Dakika
Spor

Mersin Uluslararası Bisiklet Turu

Mersin Valiliği himayesinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nun ilk etabı tamamlandı.

14.04.2016 20:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Valiliği himayesinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nun ilk etabı tamamlandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Anamur'dan start alan yarışta, Türkiye'nin de dahil olduğu 8 ülkeden 10 takımın sporcuları pedal çevirdi.

Yarışmanın ilk etabında Hollanda'dan katılan Cyclingteam Join-s de Rijke takımının sporcusu Jan-Willem Vanschip birinci olurken, ikinci sırayı Türkiye'den Torku Şekerspor Continental Team sporcusu Nazım Bakırcı, üçüncü sırayı ise Belarus'tan Minsk Cycling Club sporcusu Siarhei Papok aldı.

Yokuş klasmanında Torku Şekerspor Continental Team sporcusu Nazım Bakırcı birinci, sprint klasmanında ise Cyclingteam Join-s de Rijke sporcusu Jan-Willem Vanschip birinci oldu.

Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nun Bozyazı Kapısı yarışını, Duabi'den Almansoori Ahmed birinci, Letonya'dan Smirnous Andris ikinci, Belarus'tan Bazhkoy Stanislay ise üçüncü sırada tamamladı.

Yarışın Anamur Kapısı turunda ise birinciliği Torku Şekerspor Continental Team takımından Rasim Reis elde ederken, Brisa Spor'dan Onur Balkan ikinci, yine Brisa Spor'dan Abdülkadir Kelleci ise üçüncü oldu.

Yarışları Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ve çok sayıda vatandaş izledi.

Organizasyonun 2. etabı yarın Gülnar ilçesinde başlayacak ve Mersin merkezdeki Özgecan Barış Meydanı'nda sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Mersin Uluslararası Bisiklet Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement