Mersin Üniversitesi'ndeki Olaylı Gösteriye 4 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Mersin Üniversitesi'ndeki Olaylı Gösteriye 4 Tutuklama

Mersin Üniversitesi\'ndeki Olaylı Gösteriye 4 Tutuklama

Mersin Üniversitesi’ndeki (MEÜ) bir anma etkinliğini protesto etmek amacıyla düzenledikleri gösteride polise taş, sapan, şişe ve havai fişeklerle saldırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 23 kişiden 4’ü tutuklandı.

15.12.2015 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Üniversitesi'ndeki (MEÜ) bir anma etkinliğini protesto etmek amacıyla düzenledikleri gösteride polise taş, sapan, şişe ve havai fişeklerle saldırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 23 kişiden 4'ü tutuklandı.

MEÜ Çiftlikköy Kampüsü'nde, 11 Aralık tarihinde meydana gelen olaylarla ilgili gözaltına alınan 23 kişi, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından dün adliyeye sevk edildi. Zanlıların tamamı, savcılıktaki ifadeleri sonrası tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Şüphelilerden 4'ü, 'izinsiz toplantı ve gösteriye katılma, polise direnme' suçlarından tutuklanırken, 11'i adli kontrol kararıyla, 8'i de serbest kaldı.

Mersin Üniversitesi'nde 11 Aralık tarihinde meydana gelen olayda, bir grup öğrencinin düzenlediği Hüseyin Nihal Atsız'ı anma etkinliğini protesto eden ve terör örgütü lehine slogan atan grup, önlem alan polis ekiplerine taş, sopa ve havai fişeklerle saldırmış, olaylarda göstericilerden 23'ü gözaltına almıştı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mersin Üniversitesi'ndeki Olaylı Gösteriye 4 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement