Mersin Vali Yardımcısı Ali Katırcı, Mut'da Çalışmaları Yerinde İnceledi - Son Dakika
Yerel

Mersin Vali Yardımcısı Ali Katırcı, Mut'da Çalışmaları Yerinde İnceledi

Mersin Vali Yardımcısı Ali Katırcı, Mut\'da Çalışmaları Yerinde İnceledi

Mersin Vali Yardımcısı Ali Katırcı, Mersin’in Mut ilçesine gelerek Cumhuriyet Meydanı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

26.12.2015 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Vali Yardımcısı Ali Katırcı, Mersin'in Mut ilçesine gelerek Cumhuriyet Meydanı'ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki "Sokak Sağlıklaştırma ve Çevre Düzenlemesi" kapsamında çalışmalar hakkında önce yüklenici firmadan ve Belediye Başkanı Nebi Yılmaz'dan bilgi alan Vali Yardımcısı Ali Katırcı, çalışmaların Yatırım İzleme Koordinasyon Kurulu kararlarıyla yürütüldüğünü, her ayrıntının kurulda görüşülerek programa alındığını ve tarihi dokunun korunmasının esas alındığını söyledi.

Projenin başlangıç ve son hali arasında birçok düzeltme ve iyileştirme yapıldığını vurgulayan Belediye Başkanımız Nebi Yılmaz, Vali Yardımcısı Katırcı'dan proje konusunda ağaçlandırma, trafik akışı ve sosyal alan çalışmalarını kapsayan tekliflerini ve kurulda görüşülmesi için taleplerini yerinde anlattı.

Vali Yardımcısı Ali Katırcı, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz'ın makamında basın mensuplarına çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: "Bugün Mut ilçemizde önce ilçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz ve ardından Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Kültür Varlıkları katkı payından alınan ödenek ile Valilik ve Belediye ortak çalışmasıyla Cumhuriyet Meydanımızdaki düzenlemeleri yapıyoruz. Bugün Adana Bölge'den kontrolör arkadaşlarımız buradalar. Bizler de çalışmalara nezaret ettik. İşin tamamlanması ve iş artışı konusunda yüklenici firmadan ve belediyemizden Mart ayına kadar tamamlanması için gereken gayretin gösterildiği bilgisini aldık. Yerinde denetimi gerçekleştirdik. Kurul kararına bağlı yatırımların belirli bir mekanizma içinde değerlendirilerek ürettiği çalışmalarda gelen önerileri Sayın Başkanımızla birlikte gündeme alacağız. Teklifleri kurulda görüşeceğiz" dedi.

İlçede üç okul yapımı projesi olduğunu ve bu konu ile ilgili arsa çalışmalarına başladıklarını belirten Katırcı, "Milli Eğitim yatırımlarını da kapsayan bir gündemimiz var. Mut'a yapımı planlanan 3 okul için arsa çalışmalarını görüşeceğiz. Mut'ta birkaç konuyu kapsayan nezaket ve yatırım ziyaretimizi gerçekleştirmiş olduk" dedi.

Başkan Yılmaz, Vali Yardımcısı Ali Katırcı'ya ziyareti esnasında yörede üretilen zeytinyağından hediye etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin Vali Yardımcısı Ali Katırcı, Mut'da Çalışmaları Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement