Mersin Valisi Çakacak Silifke'de - Son Dakika
Yerel

Mersin Valisi Çakacak Silifke'de

Mersin Valisi Çakacak Silifke\'de

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, atanmasının ardından başladığı ilçe gezilerinde Silifke’yi ziyaret ederek, Silifkelilerle bir araya geldi.

15.11.2014 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, atanmasının ardından başladığı ilçe gezilerinde Silifke'yi ziyaret ederek, Silifkelilerle bir araya geldi.

Vali Çakacak, incelemelerde bulunmak üzere gerçekleştirdi Silifke ziyaretinde, Silifke Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgesi ve Silifke Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, ilçe dinamikleriyle buluştu. Kaymakamlık ziyaretinde il ve ilçe protokolünün de eşlik ettiği Çakacak'a, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir tarafından ilçe hakkında brifing verildi. Belediye Başkanlığı'nı ziyaretinde Çakacak'ı Silifke'de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Çakacak'a hizmetleriyle ilgili bilgi verdi.

Çakacak, daha sonra Silifke Organize Sanayi Bölgesi ve Silifke Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti ve yetkililerden bilgi aldı. Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada incelemelerde bulunan Çakacak, Silifke Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastalara da geçmiş olsun dileklerini iletti. Çakacak, Silifke Devlet Hastanesi gibi kaliteli hastaneleri 1991 yılında gittiği Amerika ziyaretinde gördüğünü belirterek, sağlık hizmetleri konusunda Türkiye'nin geldiği konumun göz kamaştırıcı ve çevre ülke ile bölgelere ilham verici bir noktaya ulaştığını söyledi.

Çakacak, Silifke Kaymakamlığı koordinatörlüğünde, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde Silifke kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar ile tanışma toplantısına da katıldı. Çakacak, burada yaptığı konuşmada, Mersin'in Türkiye'nin cennet köşelerinden biri olduğunu ve Akdeniz'in güzel insanlarının bir arada yaşadığını vurgulayarak, "Bu güzel ilçemizde vatandaşlarımızla buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşımızın sıcak ilgisine teşekkür ediyoruz. Burada güzel bir sinerji oluştu ve bu sinerji ile sizlerle birlikte bize emanet edilen bu görevde en iyi hizmeti sunmanın onurunu ve gururunu yaşamak amacındayız" dedi.

"Halka hizmet, Hakk'a hizmettir" diyen Çakacak, vatandaşlara güler yüzlü, insan odaklı hizmet anlayışının sıcak bir ilgiyle sunulması gerektiğinin altını çizdi. Asıl olanın empati yapılarak vatandaşa öyle davranılması ve hizmetin vatandaşın ayağına götürülmesi olduğunu dile getiren Çakacak, toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

Silifke gezisinde esnafı da ziyaret eden Çakacak, esnafın temenni ve taleplerini dinledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin Valisi Çakacak Silifke'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement