Mersinli Genç, İstanbul'da Ortadan Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Mersinli Genç, İstanbul'da Ortadan Kayboldu

Mersinli Genç, İstanbul\'da Ortadan Kayboldu

İstanbul'da yaşayan ve kendisinden haber alınamayan 24 yaşındaki Aziz Batuhan Karma'ın, Mersin'de yaşayan ev hanımı olan annesi 43 yaşındaki Tijen Örge, oğlunun hayatından endişe ediyor.

26.08.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da yaşayan ve kendisinden haber alınamayan 24 yaşındaki Aziz Batuhan Karma'ın, Mersin'de yaşayan ev hanımı olan annesi 43 yaşındaki Tijen Örge, oğlunun hayatından endişe ediyor.

Uzun süre İstanbul'da bir çağrı merkezinde çalışan Aziz Batuhan Karma, bir süre dinlenmek ve ailesi ile hasret gidermek için Mersin'e geldi. Burada merkez Akdeniz İlçesi, Hamidiye Mahallesi'nde eşinden ayrılmış olan annesi Tijen Örge ile kalan Karma, temmuz ayı sonunda  yeniden İstanbul'a gitti. Zaman zaman annesi Tijen Örge ve babası Sadık Karma ile telefonla görüşen Aziz Batuhan Karma'dan 16 Ağustos Pazar günü itibariyle haber alınmadı. Bunun üzerine harekete geçen yakınları durumu araştırmaya başladı. Batuhan'ın en son Nişantaşı'nda iki arkadaşı ile görülmesi üzerine anne Tijen Örge Mağazalar Polis Merkezi'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis, Aziz Batuhan Karma'nın bulunması için yurt genelinde arama başlattı.

Eşinden ayrılan Tijen Örge, "5 yıldır İstanbul Beşiktaş'ta yaşıyor. İşten ayrılıp Mersin'e geldi. 2 ay burada yaşadı. Temmuz ayı sonunda İstanbul'a gitti. 16 Ağustos Pazar günü telefonla görüştük. Pazartesi sabah aradığımdan bu yana telefonu kapalıydı.  17 Ağustos'tan bu yana haber alamıyoruz" dedi. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersinli Genç, İstanbul'da Ortadan Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement