Mert Aydın Unutulmadı - Son Dakika
Güncel

Mert Aydın Unutulmadı

Mert Aydın Unutulmadı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında okul ziyaretlerinde bulunan Kars Valisi Eyüp Tepe, Mert Aydın’ın da geçen yıl okul sıralarında oturduğunu ve 23 Nisan Bayramını kutladığını belirtti.

23.04.2014 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında okul ziyaretlerinde bulunan Kars Valisi Eyüp Tepe, Mert Aydın'ın da geçen yıl okul sıralarında oturduğunu ve 23 Nisan Bayramını kutladığını belirtti.

23 Nisan etkinlikleri, 6 Nisan 2014 tarihinde kaçırılan ve 1 gün sonra boğularak öldürülen Mert Aydın, olayından dolayı buruk başladı. Cumhuriyet İlkokulu'nda öğrencileri ziyaret eden Vali Eyüp Tepe, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Mert Aydın'ı unutmadıklarını kaydetti.

6 Nisan 2014 tarihinde yaşanan, Kars'ı ve tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran Mert Aydın olayı dolayısıyla 23 Nisan'ın buruk kutlandığına dikkat çeken Eyüp Tepe, "Mert bizim evladımızdı. Sonuçta o da bu sıralardaydı. Geçtiğimiz seneki bayramda o da 2. sınıfta okuyan bir çocuktu. Keşke aramızda olsaydı. Ama talihsiz bir olay yaşadık. Kars olarak tramvatik bir hafta yaşadık. Ama çok şükür katili bulduk ve bir nebze de olsa acımızın kabuklanmasına vesile oldu" dedi.

Daha sonra sınıfları gezen Vali Eyüp Tepe, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Tepe, sınıflarda öğrencilerin bayramını kutladı. Öğrencilere ne olmak istediklerini sordu. Tepe daha sonra Cumhuriyet İlkokulu'ndan ayrıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mert Aydın Unutulmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement