Merve Boluğur?un Kına Gecesinde Olay Çıktı! - Son Dakika
Magazin

Merve Boluğur?un Kına Gecesinde Olay Çıktı!

Merve Boluğur?un Kına Gecesinde Olay Çıktı!

24 Ağustos'ta Adile Sultan Yalısı'nda Murat Dalkılıç ile evlenecek olan Merve Boluğur, önceki akşam Emirgan La Boom Teras'ta kına gecesi yaptı.

20.08.2015 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Ağustos'ta Adile Sultan Yalısı'nda Murat Dalkılıç ile evlenecek olan Merve Boluğur, önceki akşam Emirgan La Boom Teras'ta kına gecesi yaptı. Ancak olayı izlemeye gelen habercilerle mekan yetkilileri arasındaki kavga, mutlu olaya gölge düşürdü. Görevliler, Merve Boluğur'un talimatıyla kına gecesini takip eden  basın mensuplarını kapıya yaklaştırmadı ve çekim yapmalarına engel olmaya çalıştı. Bunun üzerine geceyi takip eden magazin muhabirleri de mekanı ve Merve Boluğur'u protesto ederek fotoğraf makinelerini  ve kameralarını yere bıraktı ve konukları çekmeme kararı aldı.

Yakın dost yalnız bıraktı İlerleyen saatlerde Murat Dalkılıç ile arkadaşları kınaya geldi. Gözler ise Murat Dalkılıç'ın en yakın arkadaşı Murat Boz'u aradı. Boz, geceyi organize edenler arasında eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu da olunca  geceye gelmedi ve dostunu yalnız bıraktı.

Kaynak: Aksam.com.tr

Son Dakika Magazin Merve Boluğur?un Kına Gecesinde Olay Çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Adam: Bakıyorum bu ikinci el oyuncu kadınlar kendilerine ev kızıimiş gibi kına yapıyorlar .Pelin Karahan,Merve ,Hatice Şendil ardı var mühtemelen...Arkadaş çorab gıbı eş ve sevgılı degiştir ,dizilerde öpüş sonrada ahlaklı gıbı örf adetle evlen.Reziller 10 1 Yanıtla
  • Asya: Bu kızın makyajı cadılar gıbı olmuş 9 1 Yanıtla
  • Rest: Ama ne ünlüymüş bu kız Çok güldüm 7 2 Yanıtla
  • abes: Erkek adam TSK gider Murat kınaya gider 5 2 Yanıtla
  • Cengiz: Benn bu kızı anneme gelin yapamam 4 0 Yanıtla
  • Heytt bee.: Hayatimda gordugum.enn itici soguk.cirkin bi kadin. 4 0 Yanıtla
  • Yorum: Kim kim....kim.... Neeeee......... neeeeeeeee..... 0 0 Yanıtla

Advertisement