Merzifon Belediyesinden Terminal Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Merzifon Belediyesinden Terminal Açıklaması

Merzifon Belediyesi, yolcu taşıması yapan otobüs firmalarıyla ilgili yeni düzenlemeler getirdi.

08.02.2016 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merzifon Belediyesi, yolcu taşıması yapan otobüs firmalarıyla ilgili yeni düzenlemeler getirdi.

Merzifon Belediye başkanı Alp Kargı, yaptığı açıklamada, Merzifon terminaline giriş yapmayarak yolcu indirip bindiren otobüs firmalarını tespit edecek sistemi kurduklarını belirtti.

Yolcu taşımacılığı yapan şoförlerin yolcu alıp bindirme işlemini terminalde gerçekleştirmeleri gerektiğini anlatan Kargı, "Yol kenarında yolcu bırakmak hem yolcunun can güvenliğini tehlikeye atıyor hem de gayri sıhhi bir görüntü ortaya çıkartıyor. Bu yüzden bütün yolcu taşımacılığı yapan turizm şirketlerine terminal içerisine girmeleri gerektiğini, girmezlerse idari para cezasına çarptırılacağını söyledik" dedi.

Terminale ücret vermemek için girmeyen firmalar bulunduğuna dikkati çeken Kargı, "Yolcu almıyorum yolcu indiriyorum' diyor ama yapılanlar buna ihtiyaç olduğunu gösterdi. Terminale araçlarını sokarlarsa indi bindi ücretlerinde ücret düzenlemesi yapacağız. Sadece vatandaşın dalına çöken bir anlayış değil, orada taşımacılık yapan da bizim esnafımız. Ama başka şehirlerde yapmadıkları bolluğu bizim ilçemizde yapmalarına müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Merzifon Belediyesinden Terminal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement