Merzifon'da İş Yeri Yangını - Son Dakika
Güncel

Merzifon'da İş Yeri Yangını

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - yangın ve itfaiyenin müdahalesinden detay- Erdal Alkan'ın konuşması Merzifon'da iş yeri yangını- İkinci el eşyaların satıldığı bir iş yerinde çıkan yangın hasara neden oldu- İş yeri sahibi yangının kundaklama sonucu çıktığını öne sürdü Merzifon ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangın hasara yol açtı.

11.09.2015 04:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - yangın ve itfaiyenin müdahalesinden detay- Erdal Alkan'ın konuşması Merzifon'da iş yeri yangını- İkinci el eşyaların satıldığı bir iş yerinde çıkan yangın hasara neden oldu- İş yeri sahibi yangının kundaklama sonucu çıktığını öne sürdü Merzifon ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangın hasara yol açtı.Alınan bilgiye göre, Kümbet Hatun Mahallesi'nde Erdal Alkan'a ait ikinci el beyaz eşya ve malzemelerinin satıldığı iş yerinde henüz belirlenmeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülen yangında iş yeri büyük çapta hasar gördü.Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri iş yerinde yangının çıkış nedeniyle ilgili incelemede bulundu.Öte yandan polisin iş yerinin çevresindeki güvenlik kameralarını araştırdığı öğrenildi.Yangın sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Alkan, iş yerinin kundaklandığını iddia ederek, "Hurdacılıkla uğraşıyorum. Beyaz eşya hurdalarını alıp iş yerinde değerlendiriyorum. Yangının kundaklama olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.Alkan'ın Emek Partisi Merzifon İlçe Başkanlığı yaptığı, abisi Nurettin Alkan'ın ise 7 Haziran genel seçimlerinde HDP'nin Amasya milletvekili adayı olduğu öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Merzifon\'da İş Yeri Yangını
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Merzifon'da İş Yeri Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Depreme Dirençli Yerleşim Alanları Oluşturulmalı
    21:45 Depreme Dirençli Yerleşim Alanları Oluşturulmalı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde söyleşiye katılan jeolog ve deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depreme dirençli yerleşim alanların oluşturulması gerektiğine dikkat çekti. Görür, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 'İskenderun'un Depremselliği ve Deprem Dirençli İskenderun' söyleyişine katıldı.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement