Mescit Cinayetine 25 Yıl Hapis - Son Dakika
Güncel

Mescit Cinayetine 25 Yıl Hapis

Eskişehir’de bir kişiyi mescitte vurarak ölümüne neden olduğu iddia edilen sanığı mahkeme heyeti 25 yıl 10 ay hapse mahkum etti.

26.02.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de bir kişiyi mescitte vurarak ölümüne neden olduğu iddia edilen sanığı mahkeme heyeti 25 yıl 10 ay hapse mahkum etti.

17 Ocak 2014 tarihinde 75. Yıl Mahallesi Selami Vardar Bulvarı'nda bulunan Şoförler ve Taşıyıcılar Kooperatifi'ndeki mescitte, Cem Sarıkan tabanca ile 3 el ateş edilerek öldürülmüştü. Olay sonrasında çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, mesciti gören güvenlik kameralarını incelemiş, Cem Sarıkan'ı tabanca ile öldürdükten sonra evine dönen sanık A.Ç.'nin olay sırasında üzerinde bulunan kıyafetleri yıkadığını belirlemişti. Gözaltına alınan şüpheli A.Ç., emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilmiş ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Cem Sarıkan'ın öldürdüğü ileri sürülen A.Ç.'in ve azmettirici olduğu iddia edilen B.Ö.'nün yargılanmasına 1. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. Duruşmada tutuklu sanık A.Ç. ile tutuksuz sanık B.Ö. ve Cem Sarıkan'ın yakınları hazır bulundu. Duruşmada mahkeme heyeti sanık A.Ç.'in son sözünü sorması üzerine cinayetle ilgisinin olmadığını savunan A.Ç. "Ben maktulü tanımıyordum. Ailem ve ben mağdur olduk. Tahliyemi talep ediyorum" dedi.

Son görülen duruşmada dava hakkında karar veren mahkeme heyeti, sanık A.Ç.'yi 'Kasten Adam Öldürmek' suçundan 25 yıl 10 ay hapis cezasına mahkum etti. Öte yandan mahkeme heyeti, dosyada azmettirici olarak yargılanan B.Ö. hakkında ise beraatına karar verdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mescit Cinayetine 25 Yıl Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement