Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı'nı 300 Bin Kişi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı'nı 300 Bin Kişi Ziyaret Etti

Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı\'nı 300 Bin Kişi Ziyaret Etti

Uluslararası 474'üncü Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında 21'inci kez kapılarını açan Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı'nı 300 bin kişi ziyaret ettiği bildirildi.

28.04.2014 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası 474'üncü Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında 21'inci kez kapılarını açan Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı'nı 300 bin kişi ziyaret ettiği bildirildi.

100'e yakın firma 500 'e yakın markanın yer aldığı fuarda "en güzel stant" yarışması düzenlendi. Katılımcılar tarafından Samsung ve Öz Ekip Metal Otomasyon Sistemlerine ait stantlar, fuarın en güzel stantları seçildi.

Firma sorumluları anket usulü ile Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın en güzel üç standını belirledi. Yapılan anket sonunda Samsung ve Öz Ekip Metal Otomasyon Sistemleri firmaları birinciliği paylaştı. Gönül Parke, Çizgi Desing ve Yıldırım Dekor firmaları 2., Eroğlu Peysaj, Eskiz Ofis ve Statü Plus Sağlam İnşaat firmaları ise 3. oldu. Fuar alanında stant açan tüm firmalara Vali Yardımcısı Mehmet Yüce, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Mümin Deniz, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hayati Dulman'dan oluşan heyet tarafından katılım sertifikası verildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı'nı 300 Bin Kişi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement