Mesire Alanı Bakımsızlıktan Yıkılıyor - Son Dakika
Yerel

Mesire Alanı Bakımsızlıktan Yıkılıyor

Mesire Alanı Bakımsızlıktan Yıkılıyor

Adıyaman Karadağ Mesire alanında bulunan park alanı bakımsızlıktan yıkılırken, vatandaşlar mesire alanına yetkililerden bakım istedi.

19.11.2014 14:24  Güncelleme: 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Karadağ Mesire alanında bulunan park alanı bakımsızlıktan yıkılırken, vatandaşlar mesire alanına yetkililerden bakım istedi.

Karadağ Mesire alanında bulunan oyun parkları, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zarar görerek bozuk bir şekilde bırakılırken, park alanında bozulan aletlerin yaklaşık 2 yıldan bu yana kullanılmadığı ve hiçbir bakımın yapılmadığı belirtildi.

Yaklaşık 2 yıl boyunca hiçbir bakımın yapılmadığını belirten vatandaşlar, yetkililerden mesire alana bakım yapılmasını ve oyun parkı alanında bozulan aletlerin yeniden yapılarak hizmete sunmasını istediler. 2 yıl boyunca bakımsız bir mesire alanına sahip olduklarını belirten vatandaşlar, "2 yıl boyunca bu mesire alanı bu şekilde burada. Herhangi bir çalışma yok. Oyun parkları bakımsızlıktan yıkılmış, kullanılamaz hale gelmiş ve bu durum hiç kimsenin umurunda değil. Ama bizler buraya ailemizle çoğu zaman geliyoruz. Bizler burada sohbet ederken çocuklarımız ise, oyun parklarında oynayarak zaman geçiriyorlardı. Ama şimdi 2 yıldan bu yana buraya gelmek istemiyoruz. Oyun parkları yok. Etraf pislik içerisinde, mesire alanı çöplüğe dönmüş. Birileri buraya el atmalıdır. Adıyaman'da mesire alanımız zaten birkaç tane, olan mesire alanlarımız ise, bu şekilde yıkılıyor. Herkes hizmet diyor biz ise, bu söylenen hizmetleri nedense göremiyoruz. Hizmet göz önünde olur ama göz önünde şuan tek olan kırık park alanı ve mesire alanında bulunan çöplükler ve pisliklerdir" şeklinde konuşarak tepki gösterdiler. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mesire Alanı Bakımsızlıktan Yıkılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement