Meski'den, Mut İlçesi Muhtarlarına Bilgilendirme - Son Dakika
Yerel

Meski'den, Mut İlçesi Muhtarlarına Bilgilendirme

Meski\'den, Mut İlçesi Muhtarlarına Bilgilendirme

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü yetkilileri, Mut ilçesi mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini dinledi.

12.03.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü yetkilileri, Mut ilçesi mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini dinledi.

MESKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Mut Belediyesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ülkü Çataklı, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Mersin Büyükşehir Koordinasyon Daire Başkanı Hasan Gubaroğlu, MESKİ daire başkanları ve mahalle muhtarları katıldı.

Daire başkanlarının, MESKİ'nin bugüne kadar Mut ilçesinde gerçekleştirdiği hizmetleri anlattıkları toplantıda, muhtarlara 2015 yılı Stratejik Plan doğrultusunda yapılacak yatırımlar konusunda da bilgi veridi. Vatandaşlara daha iyi, kaliteli ve hızlı hizmet sunulabilmesi için abonelik bilgilerinin güncellenmesi gerektiği ifade edilen toplantıda, muhtarlardan bu konuda destek istendi. MESKİ Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanı Halil Kabak da 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında muhtarlara suyun önemi ve su tasarrufu konusunda bir sunum yaptı.

Mahalle muhtarları ise talep ve sorunlarını MESKİ yetkililerine aktararak, sorunların çözülmesini istediler.

Mut ilçesine yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili olarak muhtarların görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİ Genel Müdür Vekili Günhan Güngördü de Mut'ta yaşayan halkın beklentilerini yerine getirmek adına aralıksız çalıştıklarını, Mut'taki tüm muhtarlarla birlikte koordineli bir şekilde çalışacaklarını belirtti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meski'den, Mut İlçesi Muhtarlarına Bilgilendirme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement