Meslek Liselilerin Tasarımları Görücüye Çıktı - Son Dakika
Yerel

Meslek Liselilerin Tasarımları Görücüye Çıktı

Meslek Liselilerin Tasarımları Görücüye Çıktı

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde, Göksun Mesleki Teknik Eğitim Merkezi tarafından Türkiye’de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Artırılması Hibe Programı kapsamında hazırlanan “Memleket Meselesine Çözüm Üretiyoruz” adlı projenin sergisinin açılışı gerçekleşti.

12.05.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde, Göksun Mesleki Teknik Eğitim Merkezi tarafından Türkiye'de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Artırılması Hibe Programı kapsamında hazırlanan "Memleket Meselesine Çözüm Üretiyoruz" adlı projenin sergisinin açılışı gerçekleşti.

11-15 Mayıs 2015 tarihleri arasında Göksun Kaymakamlığı Bahçesi'nde ziyaret edilebilecek sergide meslek liseli öğretmenlerin ve öğrencilerin tasarlayıp, kendilerinin ürettiği birçok ürün görenleri kendine hayran bıraktı.

Özellikle Göksun Mesleki Teknik Eğitim Merkezi öğretmenlerinin 29 Mayıs'ta Bursa Osmangazi İlçesi Tophane Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde Türkiye genelinde resmi ve özel lise ve dengi okullara yönelik "Tasarla, Yap, Uçur Liselerarası Proje Yarışması'nda derece almak için tasarlanan model uçak ilgi gördü. Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan model uçağı tasarlayan öğretmenlerden bilgi aldı.

Proje sergisinde, metal biblolar, ahşaptan yapılmış ürünler, kuklalar, teknoloji ürünleri yer aldı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meslek Liselilerin Tasarımları Görücüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement