Messi'den Transfer Açıklaması - Son Dakika
Spor

Messi'den Transfer Açıklaması

Messi\'den Transfer Açıklaması

Katalan devi Barcelona'nın süperstarı Lionel Messi, geleceğine ve emeklilik kararına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

30.03.2016 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Katalan devi Barcelona'nın süperstarı Lionel Messi, geleceğine ve emeklilik kararına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

Yayın hayatına Mısır'da devam eden MBC kanalına konuşan Arjantinli yıldız, kariyerini Barcelona'da sonlandırmak istediğini söyledi.

Messi, "Barcelona'daki geleceğimin kalıcı olacağını düşünüyorum. Kariyerimi burada sonlandırmayı isterim" dedi.

Bu sözlerine rağmen yine de transfere açık kapı bırakan Messi, futbolda hiçbir şeyin kesin olmadığını ve zamanla her şeyin gerçekleşebileceğini ifade etti.

Messi, "İngiliz ve İtalyan futbolunu seviyorum. Premier Lig ve Serie A'da oynanan tek bir maçı bile kaçırmam. Transfer konusuna gelecek olursak, burası futbol dünyası. Her şey mümkün. Futbolda yarın neler olacağını bilemezsiniz" dedi.

Yetenekli oyuncu ayrıca, kariyerindeki en önemli teknik direktörün Frank Rijkaard olduğunu söyledi. Messi, Hollandalı teknik adam kendisine şans vermese belki de hiçbir zaman as takımda oynayamabileceğini söyledi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Messi'den Transfer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement