Messi Gelecekte Barcelona'dan Ayrılabileceğini Söyledi - Son Dakika
Spor

Messi Gelecekte Barcelona'dan Ayrılabileceğini Söyledi

Barcelona'nın Arjantinli süper yıldızı Lionel Messi, "her ne kadar Barcelona'da sonsuza kadar kalacağımı söylesem de bazen işler iyi gitmez" diyerek ayrılık sinyali verdi.

19.11.2014 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona’nın Arjantinli futbolcusu Lionel Messi, futbol hayatının tamamının Barcelona'da geçemeyebileceğini söyledi.

Arjantin’in Olé gazetesine konuşan Messi, öncelikle Barcelona’nın başarısını düşündüğünü ve kupalar kazanmak istediğini belirtti. Messi "Futbolda her şey değişebilir. Sezon sonrasını birlikte göreceğiz. Kulübümde sonsuza kadar kalacağımı söylesem de bazen işler istediğiniz gibi gitmez" diyerek ilk kez bu kadar net bir ayrılık sinyali vermiş oldu.

Barcelona’dan isteyerek ayrılmayacağını belirten Messi, "Futbolda her şey çok hızlı değişiyor ve bunun önüne geçemiyoruz. Kulübümde yaşanan durumlar da biraz karışık" diye konuştu. Takımın durumuna da değinene Messi, Katalan temsilcisinin ligde, ligde üst üste iki maç kaybetmelerinin önemsiz olduğunu belirterek "Barça çok büyük bir kulüp. Arka arkaya iki maç kaybedince, eleştirilerin başlaması normal. Ama yeni bir teknik direktör ve yeni bir sistemimiz var. Bu yüzden zamana ihtiyaç var" değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Messi Gelecekte Barcelona'dan Ayrılabileceğini Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement