Mesut İskenderoğlu: "Vakit Bizim Vaktimiz" - Son Dakika
Yerel

Mesut İskenderoğlu: "Vakit Bizim Vaktimiz"

Mesut İskenderoğlu: "Vakit Bizim Vaktimiz"

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Avukat Mesut İskenderoğlu, Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Yıldıray Malğaç ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam’ı makamında ziyaret etti.

27.03.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Avukat Mesut İskenderoğlu, Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Yıldıray Malğaç ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam'ı makamında ziyaret etti.

Mesut İskenderoğlu ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, "Bu gün doğup büyüdüğümüz ilçemizi ziyaret ettik. Biz bölgemizi ve ilçemizi seviyoruz, bu anlamda da bölgemizin önü çok açık. İlçemizin ve bölgemizin çok önemli değerleri var. Bu değerleri yaşatmamız ve bir yerlere taşımamız lazım. Birilerinden bir şeyler bekleme dönemi bitti artık bizim bir şeyler yapma zamanımız geldi. Vakit bizim vaktimiz. Yapılacak çok şeyler var ki özellikle ilçemizin önemli insanlarını bir araya getirerek hatta herkesin bir araya getirerek yapacakları mutlaka çalışmalar, projeler bir yerlere taşınarak çok önemli sonuçlar alınabilir ki ben buna çok inananlardan birisiyim" dedi.

Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve tüm vatandaşlara ulaşmaya çalıştığını belirten İskenderoğlu, "Siyasi çalışmalarımız seçim bitene kadar son sürat devam edecek. Vatandaşlarımızda şunu da gördüm ki onlarda da bir şeyler yapmak konusunda çok ciddi beklentileri var. Çok ciddi bilinçlenme var. Bizde vekillik sürecimizde bu güçleri harekete geçirerek, oluşacak bu sinerji ile projeleri takip etmek adına insanlarımız için yola çıktık. Nasip olurda bizlere yetki verilirse ilimizde, bölgemizde ve ilçemizde etkin düşünce sahiplerini bir araya getirerek oluşacak olan projeleri takip etme noktasında canla başla çalışacağım" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mesut İskenderoğlu: 'Vakit Bizim Vaktimiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement