Mesut Özil: Arsenal Benim Ailem - Son Dakika
Spor

Mesut Özil: Arsenal Benim Ailem

Mesut Özil: Arsenal Benim Ailem

Son dönemlerdeki performansıyla eleştirilere maruz kalan Arsenal'in Türk asıllı yıldızından önemli açıklamalar.

23.09.2014 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemlerdeki performansıyla Ada basınında tartışma konusu olan Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil, kulübünde mutlu olduğunu belirtirken, takım arkadaşlarına desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Mesut, hakkındaki eleştirilere yönelik olarak şöyle konuştu: "Futbolun uzağında olan ve sizi tanımayan insanları yadırgamak yanlış olabilir ama sahaya çıkanın nasıl bir insan olduğunu bilemezsiniz. Kimisi kaba görünüz, kimisi iyi çocuk... Sonuçta hepsine saygı gösterilmeli."

Kulüp içersindeki her oyuncunun eşit olduğuna dikkat çeken Mesut, şöyle devam etti: "Dünya yıldızı da olsa, genç bir çaylak da olsa bu durum değişmez. Herkese eşit davranmak gerekli. Arsenal'de en iyi şekilde uygulanıyor. Bu nedenle de çok mutluyum. Herkes birbirine saygı gösteriyor. Bu da hedeflerimize ulaşma konusunda bize yardımcı oluyor. Bu nedenle bu kulübü bir aile gibi görüyorum."

25 yaşındaki futbolcu, takımının Aston Villa ile oynadığı maçta bir gol atıp bir de asist yaparak eski günlerine dönüş sinyalleri vermişti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mesut Özil: Arsenal Benim Ailem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement