Mesut Özil'den Hakeme Türkçe Küfür - Son Dakika
Spor

Mesut Özil'den Hakeme Türkçe Küfür

Mesut Özil\'den Hakeme Türkçe Küfür

Şampiyonlar Ligi'nde oynan Bayern Münih - Arsenal maçında golü geçersiz sayılan Mesut Özil sinirlerine hakim olamayınca maçın hakemine "si...r git" şeklinde küfür etti.

05.11.2015 10:20  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçında Alman devi Bayern Münih, Mesut'lu Arsenal'i 5-1 yendi. Geceye damga vuranj olay ise Mesut Özil'in karşılaşmanın hakemine Türkçe küfür etmesi oldu.

HAKEME "TÜRKÇE" KÜFÜR

Mesut Özil, karşılaşmanın ilk yarısında gol attı ancak hakem bunu geçerli saymadı. Mesut'un topu elle kontrol ettiğini düşünen maçın hakemi, Arsenal'in golünü iptal etti. Golü geçerli sayılmayan Mesut sinirlerine hakim olamadı ve maçın hakemine "si...r git" şeklinde küfür etti.

İLK MAÇI ARSENAL KAZANMIŞTI

Arsenal 2 hafta önce oynanan maçta rakibi Bayern Münih'i kendi sahasında 2-0 ile geçmiş ve gruptaki 3 puanını almayı başarmıştı.Bu skorla Bayern Münih grupta puanını 9'a yükseltirken, Arsenal'de 3 puanda kaldı ve ilerleyen maçlarda gruptan çıkmak adına kötü bir sonuç almış oldu.

Son Dakika Spor Mesut Özil'den Hakeme Türkçe Küfür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mert: kufur ediyon da hakemin dilinde et bari 1 0 Yanıtla
  • SEŞİBO ( Sen Şimdi İsmi Boşverde ): Böyle düşünceler yapman doğal ve doğru.Ama yapmış olduğun düşünceler doğru mu, bu ayrı konu.Herkes ben biliyorum derse,bilen de bilemez artık.Demek istediğim şu ki,,eğer islam ahlakını yeterince öğrenebilseydik, böyle üzücü şeyler başımıza gelmez,,Ama biz boş şeyleri (diziler,filimler,müzikler,eğlence,moda,alkol,sigara,tembellik,kahvehaneler,maçlar kumar,sahtekarlik,eğitimsizlik ) seçmişiz.Yani,,bindik bir alamete,gidiyoz gıyamete.Saygılarımla. 0 0 Yanıtla
  • Emre Çetinel : Birincisi bu haber değil, ikincisi yeni değil. İkincisi, Daha evvel İngiliz maçlarında dudak uzmanı olmayacak şekilde bariz Türkçe küfür ettiği görünen birşey. Üçüncüsü, her küfür de zaten bir yere doğru yapılır denemez, sinirlendiğinde insan bir küfür basar, ki adrenalin içinde yüzen futbolcunun ki daha da normal. 0 0 Yanıtla

Advertisement