Mesut Özil'den Uçak Krizi Yorumu: Umarım İki Taraf Uzlaşır - Son Dakika
Spor

Mesut Özil'den Uçak Krizi Yorumu: Umarım İki Taraf Uzlaşır

Mesut Özil, İngiliz muhabirin "Rusların uçağını düşüren Türkiye'ye tepkiler var. Bu konuda neler düşünüyorsun?" şeklindeki tuzak soruya "Umarım iki taraf uzlaşır" cevabını verdi.

28.11.2015 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil de Türkiye Rusya arasında yaşanan uçak krizi hakkında yorum yapanlar kervanına katıldı.

İNGİLİZ DERGİSİNE RÖPORTAJ VERDİ

Türkiye'de yaşanan olaylara tepkisi kaldığı için zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olan Mesut Özil, İngiliz dergisine verdiği bir röportajda tüm dünyanın yakından takip ettiği Türkiye ve Rusya arasındaki krizle ilgili de değerlendirmede bulundu.

MUHABİRDEN TUZAK SORU

Sporterim'in haberine göre; İngiliz muhabirin "Rusların uçağını düşüren Türkiye'ye yönelik tepkiler var. Sen bu konuda neler düşünüyorsun?" şeklindeki tuzak sorusu karşısında soğukkanlılığını koruyan yıldız futbolcu, "Türkiye ve Rusya arasındaki krizin karşılıklı mutabakatla bir an evvel çözülmesi en büyük arzumuz. Umarım iki taraf uzlaşır ve bu mesele çok büyümeden sonuca bağlanır. Dünyanın savaştan başka ilgilenecek daha önemli konuları olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Mesut Özil\'den Uçak Krizi Yorumu: Umarım İki Taraf Uzlaşır
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mesut Özil'den Uçak Krizi Yorumu: Umarım İki Taraf Uzlaşır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • haaa. : Faşist Putin 27 13 Yanıtla
  • azra: ONCA İNSANIN ARASINDAN NEDEN BUNA SORDUNUZ ANLAMIYORUM ADAMIN IBIZIM ICIN HIR ZAMAN TERCIHI OLMADI 14 6 Yanıtla
  • fırtına: Rus uçağı olduğunu bilmiyorduk diye açıklama yapanlar da var. 11 4 Yanıtla
  • RUSSIAN TURKISH FRIENDSHIP: Ben Rusya Başbakanlığına E-Mail gönderdim.Rusya,yı Türkiye,yi,,Sanktion,,(yaptırım) larla ve saldırılarla tehdit etmemesini, hatayı biraz da kendinde aramasını,ve halklar arasına düşmanlık sokmamasını,dostluğumuzu devam ettirmesini rica da bulundum.Başka şeyler de yazdım ama, onlar siyaset sırlarıdır.Bizimkiler bir kaç hafta ortaliklarda görünmezlerse çok iyi olur.Yoksa savaş başlayacak. 1 7 Yanıtla
  • zongldakli_uzmancavus: Diyarbakirli kurt diyolar ya gulesim geldi .adam zonguldak/devrek ilcesi hisiroglu koyunden ,gurbetci bir ailenin cocugu.her firsattada gelir ailesini arkadaslarini ziyaret eder ve ayrica adi birtane caddeye verildi kendisi has hemserim olur 5 0 Yanıtla

Advertisement