Mesut Özil'e Barça Engeli - Son Dakika
Spor

Mesut Özil'e Barça Engeli

Mesut Özil\'e Barça Engeli

İngilere Premier Lig takımlarından Arsenal'de harika bir performans sergileyen Mesut Özil'in kulübüyle olan sözleşmesi internete sızdı.

25.01.2016 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngilere Premier Lig takımlarından Arsenal'de harika bir performans sergileyen Mesut Özil'in kulübüyle olan sözleşmesi internete sızdı. Kontratta yer alan detaylar Mesut'un İspanya La liga'da Real Madrid dışında bir takıma transfer olmasını neredeyse imkansız hale getiriyor.

Daha önce Gareth Bale ve Anthon Martial gibi isimlerin sözlşmelerini yayınlayan internet sitesinin bu sefer ki kurbanı Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil oldu.

Sözleşmede Arsenal'in Mesut için 44 milyon euro bonservis bedeli ve Londra temsilcisinin Şampiyonlar Ligi'ne katıldığı her yıl 1 milyon euro daha ekstra ücret ödeneceği görüldü.

İnternete sızan belgelerdeki asıl haber ise Mesut Özil'in İspanya'da Real Madrid dışında bir kulübe transferini imkansız hale getiren maddeler oldu. Sözleşmeye göre Arsenal, Mesut Özil için her hangi bir İspanyol kulübünden gelen transfer teklifini kabul ederse Real Madrid 48 saat içinde aynı teklif karşılığında yıldız oyuncuyu tekrar kadrosuna katabilecek.

Mesut'un kontratında Real Madrid'i ilgilendiren tek madde bununla sınırlı değil. Eğer herhangi bir İspanyol kulübü Mesut'u 50 milyon euro'dan daha fazla bir bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katarsa Real, bu transferden yüzde 33 pay alacak.Bu da en az 17 milyon euro gibi bir paraya tekabül edecek.

İnternete sızan belgelere bakıldığında Real Madrid 2 sezon önce Arsenal'e sattığı Mesut Özil'in İspanya'ya dönmemesi için her türlü önlemi almış gibi görünüyor.

2581452

2581442

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Mesut Özil'e Barça Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement