Mesut Özil'in Danışmanı, Gazzeli Çocuklara Bağış Haberini Yalanladı - Son Dakika
Spor

Mesut Özil'in Danışmanı, Gazzeli Çocuklara Bağış Haberini Yalanladı

Mesut Özil\'in Danışmanı, Gazzeli Çocuklara Bağış Haberini Yalanladı

Mesut Özil'in basın danışmanı Eitel, "Özil, Gazze'ye herhangi bir bağış yapmadı. Açıkçası bu haberin nereden çıktığını da bilmiyoruz." dedi.

17.07.2014 16:04  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya A Milli Futbol Takımı ve Arsenal'ın futbolcusu Mesut Özil'in, Almanya Futbol Federasyonu'nun dünya şampiyonluğu için verdiği 300 bin avroluk primi Gazze'deki çocuklara bağışladığı yönünde çıkan haberlerinin doğru olmadığını bildirdi.

"BAĞIŞ HABERLERİ YALAN"

Özil'in basın danışmanı Roland Eitel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Özil, Gazze'ye bağışta bulunmadı. Açıkçası bu haberin nereden çıktığını da bilmiyoruz" ifadesini kullandı. Özil'in Brezilya'dayken 11 çocuğun ameliyatı için bağışta bulunduğunu hatırlatan Eitel, Mesut Özil'in şu an tatilde olduğunu söyledi.

Bazı gazeteler ve internet sitelerde, Mesut Özil'in Almanya Futbol Federasyonu'nun dünya şampiyonluğu için verdiği 300 bin avroluk primi İsrail'in bombaladığı Gazze'deki çocuklar için bağışladığı iddia edilmişti.

"YARDIMIM, BREZİLYA HALKININ MİSAFİRPERVERLİĞİNE KARŞI TEŞEKKÜRÜMDÜR"

Öte yandan, Mesut Özil, dün Facebook sayfasında Almanya forması giyen 4 çocukla çektirdiği fotoğrafı paylaşmış ve fotoğrafın altında, "Sevgili arkadaşlar, Dünya Kupası öncesi 11 hasta çocuğun ameliyat masrafları için destek olmuştum. Dünya Kupası zaferimiz ile beraber bu sayıyı sadece 11 ile sınırlamayıp tüm takım oyuncu sayimiz olan 23'e yükseltiyorum. Bu benim turnuva süresince tüm Brezilya halkından gördüğüm misafirperverliğe karşılık kişisel bir teşekkürümdür" ifadelerini yazmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Mesut Özil'in Danışmanı, Gazzeli Çocuklara Bağış Haberini Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • zaza: dün hakkında yazdıklarımı geri alıyorum ozaman. ):) 18 0 Yanıtla

Advertisement