Mesut Özil, İstanbul'da Kerimcan Durmaz'ın DJ'lik Yaptığı Mekanda Eğlendi - Son Dakika
Spor

Mesut Özil, İstanbul'da Kerimcan Durmaz'ın DJ'lik Yaptığı Mekanda Eğlendi

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, Kerimcan Durmaz'ın DJ'lik yaptığı mekanda eğlendi, tanıştığı sarışın kadınla dans etti.

08.11.2016 15:54  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya Milli Takımı ve Arsenal'in Türk asıllı yıldız futbolcusu Mesut Özil, tatil için geldiği İstanbul'da çapkınlık turuna çıktı. Aday kadrosuna çağrıldığı Almanya Milli Takımı'nın yapacağı maçların kadrosundan özel izin ile çıkan Mesut Özil, soluğu İstanbul'da aldı.

GECELERE AKTI

Londra'dan gelerek Beşiktaş'ta bir otelin kral dairesine yerleşen Özil, gündüz odasında dinlenmeyi tercih ederken, yediği akşam yemeği sonrası ise kendisini gecelere attı. Özil geldiği Asmalı'daki bir mekanın girişinde, kendisini taşıyan minibüsten indiği sırada patlayan flaşlar ile şaşkına döndü. Morali bozulan futbolcu sorulan soruları yanıtsız bırakıp mekana giriş yaparken, sabahın ilk ışıklarına kadar gönlünce eğlendi.

SARIŞIN GÜZEL İLE SARMAŞ DOLAŞ

Mekan içinde oturduğu locada genç kızların yakın markajında kalan Özil, ilerleyen dakikalarda tanıştığı bir sarışın güzel ile samimiyeti ilerletti. Karşılıklı dans eden ikilinin daha sonra sarmaş dolaş eğlenceye devam ettiği görüldü. DJ Kerimcan Durmaz'ın çaldığı parçalar ile keyfi iyice yerine gelen Özil, şampanyaları ise ardı ardına patlattırarak mekanda adeta şov yaptı.

(Sözcü)

Mesut Özil, İstanbul\'da Kerimcan Durmaz\'ın DJ\'lik Yaptığı Mekanda Eğlendi

Son Dakika Spor Mesut Özil, İstanbul'da Kerimcan Durmaz'ın DJ'lik Yaptığı Mekanda Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement