Mesut Yılmaz 28 Şubat Davasında İfade Verdi - Son Dakika
Politika

Mesut Yılmaz 28 Şubat Davasında İfade Verdi

28 Şubat Davası’nda tanık olarak ifade veren eski Başbakan Mesut Yılmaz, “Dava bana göre çökmüş bir dava. Kasetin sahte olduğu da ortaya çıktıktan sonra kısa bir süre içerisinde sonuçlanacaktır” dedi.

21.04.2016 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

28 Şubat Davası'nda tanık olarak ifade veren eski Başbakan Mesut Yılmaz, "Dava bana göre çökmüş bir dava. Kasetin sahte olduğu da ortaya çıktıktan sonra kısa bir süre içerisinde sonuçlanacaktır" dedi.

Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen 'Hükümeti cebren düşürmeye iştirak' suçundan 103 sanığın yargılandığı davada tanık olarak ifade veren eski Başbakan Mesut Yılmaz dava çıkışı basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.Toplumda o dönemde yaşanan huzursuzluklarda zamanın hükümetinin de önemli bir payı olduğunu belirten Yılmaz, basın mensuplarının, 'O dönemde sivil hükümete müdahale olabileceğini düşünüyor muydunuz?' sorusu üzerine, hiçbir zaman düşünmediğini ve hiçbir baskı söz konusu olmadığını, yazılıp çizilenlerin yalan dolan olduğunu hükümet kurmalarında hiçbir baskı olmadığını ifade etti.

28 Şubat Davası sürecini Ergenekon davasının işleyişine benzeten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Dava bana göre çökmüş bir dava. Kasetin sahte olduğu da ortaya çıktıktan sonra kısa bir süre içerisinde sonuçlanacaktır. Ergenekon davası gibi, olacak olan mazlum insanlara olacak gerçi bu davada tutuklu yok ama bu davalara gelip gitmek bile başlı başına bir zulümdür." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Mesut Yılmaz 28 Şubat Davasında İfade Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement