Mete Vardar: "Milosevic Büyük Katkı Sağlayacaktır" - Son Dakika
Spor

Mete Vardar: "Milosevic Büyük Katkı Sağlayacaktır"

Mete Vardar: "Milosevic Büyük Katkı Sağlayacaktır"

Beşiktaş A Takımı’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Mete Vardar, yeni transfer Milosevic’in takıma büyük katkı sağlayacağını söyledi.

15.01.2015 22:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Mete Vardar, yeni transfer Milosevic'in takıma büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Futbol A takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Vardar, BJK TV'ye kamp çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Antalya'nın kamp için ideal bir bölge olduğunu söyleyen Vardar, "Sensimar Otel'de gayet güzel karşılandık. Güzel bir zeminde başarılı bir idman yaptık. Durumumuz gayet iyi. Takımın havası iyi. Mustafa Pektemek yürüyüşlere başladı. Antalya'ya 28 kişiyle geldik. İyi bir kamp dönemi geçireceğiz. Muhammed, Enes, Furkan ve Oğuz da altyapıdan kampa katıldılar. Kısa bir kamp yapacağız. Ayın 21'inde Adana'ya gideceğiz kupa maçı için. Maçtan sonra Antalya'ya döneceğiz. 26'sına kadar çalışıp Gençlerbirliği maçı için Ankara'ya gideceğiz" dedi.

"TURNUVANIN DA ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYORUZ"

Antalya'da bir turnuvaya katılacaklarını ifade eden Vardar, "Hazırlık maçı da olsa her maça kazanmak için çıkacağız. Beşiktaş formasının hedefi her yerde galip gelmektir. Turnuvanın da şampiyonu olmak istiyoruz.

Saha dışı etkenler kamuoyunun gözünün önünde gelişiyor. Sezonu rakiplerimize göre bir ay erken açtık. Oyuncularımız 7000 bin dakika civarında koştular. Lig arası doğru bir zamanda geldi. İkinci yarıya iyi bir şekilde hazırlanacağız ve iyi maçlar oynayacağız. İkinci yarıdaki ilk üç iç saha maçımızı Osmanlıspor'un sahasında oynamaya karar verdik. Mersin İdmanyurdu ve Balıkesirspor kulüpleri kararımıza olumlu cevap verdiler. Henüz Bursaspor'dan cevap gelmedi. Futbol bir şov oyunudur. O nedenle rakiplerimizin bize destek olacaklarına inanıyoruz. İkinci yarı nerede oynarsak oynayalım hedeflerimizden geri kalmayarak şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.

"MİLOSEVİC'İN ENERJİSİNİ GÖZLERİNDE GÖRDÜM"

Milosevic'i alarak doğru bir transfer yaptıklarını da vurgulayan siyah-beyazlı yönetici, " Alexander Milosevic, birçok kulüp tarafından istenirken bizimle olmak istedi. Vodafone Arena ile önemli başarılar elde edeceğiz. Bu projede yer almak istedi. Milosevic'in enerjisini gördüm gözlerinde. Karakteriyle de takımımıza katkı sağlayacaktır" sözlerini sarf etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mete Vardar: 'Milosevic Büyük Katkı Sağlayacaktır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement