Meteoroloji'den 24 İle Kuvvetli Yağış Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Meteoroloji'den 24 İle Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji\'den 24 İle Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji, saat 20.00'ye kadar etkili olması beklenen yerel kuvvetli yağışlar için 24 ile olumsuz durumlara karşı uyarıda bulundu.

04.06.2015 07:52  Güncelleme: 08:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, artık yaza aylarının yaşandığı ülkemizde saat 20.00'ye kadar etkili olması beklenen yerel kuvvetli yağışlar için 24 ile olumsuz durumlara karşı uyarıda bulundu.

24 İLE YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji, saat 20.00'ye kadar etkili olması beklenen yerel kuvvetli yağışların; Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ( Bolu, Karabük, Kastamonu, Çorum, Amasya, Tokat), İç Anadolu'nun kuzey ve batısı (Ankara, Eskişehir, Konya, Kırıkkale, Yozgat, Sivas, Kırşehir, Kayseri, Çankırı), Isparta, Burdur, Afyonkarahisar, Denizli, Sinop çevreleri ile Erzincan'ın batı ilçeleri, Uşak'ın güney ve doğu ilçeleri, Antalya ve Muğla'nın iç kesimlerinde beklendiğini belirtti.

SEL, BASKINLARINA DİKKAT

Uyarıda ayrıca yerel dolu, ani sel, lokal su baskını, kuvvetli rüzgar karşı tedbirli olunması istendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Meteoroloji'den 24 İle Kuvvetli Yağış Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • @atabatak: REZİL CHP NİN BELEDİYELERİNDE YAŞAYANLAR DİKKAT ETSİN, BİZ RAHATIZ BURADA. CANKURTARAN LAZIMSA YOLLARIZ. EEE AYYAŞ TAKIMINA OY VERİRSEN SELE RAZI OLACAN. TRAKYANIN CHP.Lİ BELEDİYELERİ HALA ÇUKURDAN VİDANJÖRLE LAĞIM TOPLUYOR AKŞAMDAN AKŞAMA 8 19 Yanıtla
  • Kiler: Nasıl haberdir hiç bi şey anlamadım 4 6 Yanıtla
  • mahmt GkC: Herşeyin hayırlısı biraz dikkatli olmak lazım 3 1 Yanıtla

Advertisement