Meteoroloji'den Yağış Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Meteoroloji'den Yağış Uyarısı

Meteoroloji, bölge genelinde sağanak yağış olacağını belirterek, sel, yıldırım, çatı uçması ve ulaşımda aksamalara karşı uyarıda bulundu.

28.09.2014 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji, bölge genelinde sağanak yağış olacağını belirterek, sel, yıldırım, çatı uçması ve ulaşımda aksamalara karşı uyarıda bulundu.

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bölge genelinde havanın parçalı bulutlu geçmesinin beklendiğini, Van, Muş, Bitlis ve Hakkari çevrelerinde ise havanın sağanak yağışlı geçeceğinin tahmin edildiğini bildirdi.

Yağışların Bitlis ve Muş çevrelerinde yer yer kuvvetli olmasının beklendiği, hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmediği ifade edilirken, Güney ve Güneybatı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette rüzgarların etkili olacağı belirtildi.

Muş ve Bitlis çevresinde beklenen kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar ile rüzgarın zaman zaman kuvvetli esmesinin beklenmesi nedeniyle uyarıda bulunan yetkililer, vatandaşların özellikle sel, yıldırım, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini vurguladı. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Meteoroloji'den Yağış Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement