Meteoroloji'den 12 İle Kuvvetli Kar Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Meteoroloji'den 12 İle Kuvvetli Kar Uyarısı

Meteoroloji\'den 12 İle Kuvvetli Kar Uyarısı

Meteoroloji; Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu, Bilecik, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Bartın ve Sinop illerini şiddetli kar yağışı konusunda uyardı.

05.02.2016 13:37  Güncelleme: 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nin doğusunda ve Batı Karadeniz Bölgesi'nde kuvvetli kar yağışlarının beklendiğini duyurdu.

YAĞMUR, GECE SAATLERİNDE YERİNİ KARA BIRAKACAK

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de görülecek yağmur şeklindeki yağışların gece saatlerinden sonra kar yağışına dönüşeceğinin beklendiği belirtildi. Açıklamada ayrıca yoğun kar yağışı nedeniyle meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, tipi, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması için uyarı yapıldı.

12 İLE ACİL UYARI

Meteoroloji'den yapılan açıklama şöyle: "Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de görülecek yağmur şeklindeki yağışların gece saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışına dönüşeceği Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu ve Bilecik illeri ile Bursa, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Bartın ve Sinop illerinin yüksek kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde etkili olacağı tahmin ediliyor.

VATANDAŞLAR DİKKATLİ OLSUN

Kuvvetli kar yağışlarıyla birlikte rüzgarın da kuzey yönlerden kuvvetli esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, tipi, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Meteoroloji'den 12 İle Kuvvetli Kar Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Ermeni ali: Tayyibin yuzunden 28 41 Yanıtla
  • Alikadir Kesikkulak: Kar yağsın tabi kar temizliktir 30 1 Yanıtla
  • ANTİ AKP: AZİZ NESİN BU MİLLETİN YÜZDE KIRKI APTAL VE AHMAK DEMİŞTİ 100 KİŞİDE 65 KİŞİ BAŞKANLIK SİSTEMİNE SICAK BAKTIĞI İÇİN DEMEK OLUYOR Kİ BU MİLLETİN YÜZDE 65 LİK BİR GURUBU AHMAK BU DA DEMEK OLUYOR Kİ AZİZ NESİN YÜZDE 40 DİYEREK İSKONTO YAPMIŞ İNSAFLI RAKAM VERMİŞ BU GÜN YAŞAMIŞ OLSAYDI MİLLETİN 100 DE 90 LIK GURUBUNA AHMAK DEMEK ZORUNDA KALIRDI NE YAZIK Kİ... 9 18 Yanıtla hakan: gerizekalı aziz nesin doğru söylemiş hatta yüzde 5 yanılma payı var ülkenin yüzde 35 ahmak sende bunun içindesin bunuda ispat etmek için baya uğraşmmışsın 5 2
  • ferhat yıldırım: kar yağsin artık bursaya 11 8 Yanıtla
  • ceren aydin: Bi kar izmir e yagmadi 9 6 Yanıtla
  • ibo: mevsim mevsimliğini göstermeli.... ki bereket olsun 11 1 Yanıtla
  • türkiyeli keko: Sağlık olsun 8 3 Yanıtla
  • mihammet: yüzde yetkisi aptal 3 7 Yanıtla

Advertisement