Metin Albayrak: Fenerbahçe Bu Şekilde Şampiyon Olacaksa, Yazıklar Olsun - Son Dakika
Spor

Metin Albayrak: Fenerbahçe Bu Şekilde Şampiyon Olacaksa, Yazıklar Olsun

Metin Albayrak: Fenerbahçe Bu Şekilde Şampiyon Olacaksa, Yazıklar Olsun

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Fenerbahçe derbisinin ardından zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

23.03.2015 07:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldukları maçın ardından TRT Spor'da yayınlanan Stadyum programında olay açıklamalarda bulundu.

Maçın hakemine ve Fenerbahçe'ye sert bir tepki gösteren Metin Albayrak, "Maçı Fırat Aydınus değil, Emre Belözoğlu yönetti. Beşiktaş olarak maçlarımızda Fırat Aydınus'u istemiyoruz. Fenerbahçe bu şekilde şampiyon olacaksa, yazıklar olsun. Tek hedefimiz var, şampiyonluk" dedi.

Olayların bilinçli olarak geliştirildiğini kaydeden Metin Albayrak, "Türkiye maçı izledi. Beşiktaş çok iyi başladı, iyi giderken bir şekilde bu olaylar bilinçli şekilde, Fenerbahçeli oyuncular tarafından ortaya çıkarıldı. Bu sürekli alışkanlık haline gelmiş bir olay. Aydınus da buna çanak tuttu. Söylemek istediklerimi herkes anladı, gördü. Biz adalet bekliyoruz, hak etmediğimiz bir şeyi istemiyoruz. Maçın hakemleri adaleti sağlayan kişilerdir, özgüveni vermelidir. Kontrolü kaybeden Fırat Aydınus'tur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Metin Albayrak: Fenerbahçe Bu Şekilde Şampiyon Olacaksa, Yazıklar Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • KRAL: NE OLDU BEY EFENDİ DK. 90 ZORUNA GİTMİŞ 1 0 Yanıtla
  • kanaryam: ne oldu metin bey acı varmı 1 0 Yanıtla
  • celalettin taş: hazmedemedinmi adamgibi macı aldı yoksa şikemi yaptı utanmaz şampiyonluk şereli olacak düşmanları catlasın patlasın 0 0 Yanıtla

Advertisement