Vodafone Arena, Fenerbahçe Derbisine Yetişiyor - Son Dakika
Spor

Vodafone Arena, Fenerbahçe Derbisine Yetişiyor

Vodafone Arena, Fenerbahçe Derbisine Yetişiyor

Beşiktaş İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, stadı 27 Eylül'deki Fenerbahçe maçına yetiştirmeye çalışacakalrını söyledi.

10.07.2015 09:55  Güncelleme: 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak siyah beyazlıların Almanya kampını ziyaret etti. Metin Albayrak burada yaptığı açıklamada stadı 27 Eylül'deki Fenerbahçe maçına yetiştirmeye çalışacakalrını söyledi.

Demba Ba'nın unutulacak bir futbolcu olmadığını ifade eden Albayrak Fenerebahçe ve Galatasaray'ın transferlerinin kendilerini korkutmadığını çünkü kendi takımlarına baktıklarını dile getirdi.

"HOCAMIZ ÇOK MUTLU"

Metin Albayrak'ın açıklamaları şu şekilde: "Yeni sezonun camizamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Sakatlıksız ve fair play çerçevesinde diğer tüm rakiplerimize de aynı şekilde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Geçen sezon da ilk kampımızı aynı şekilde burada yapmıştık.Gerçekten burası harika atmosferi olan bir yer.Hocamız da çok mutlu.Harika bir ortam olduğunu söyledi.Futbolcularımız da çok mutlu, bizde çok keyifliyiz bunları duymaktan. Bizim amacımız da onlara bu ortamı yaratmak."

"İLK 6 HAFTA FİKSTÜR SIKIŞIK"

"Biz her zaman pozitif bakıyoruz her şeye.Her şey olabilir.Geçen sene de Mersin'le başlamıştık gene Mersin'le başlıyoruz.İlk altı haftada iki derbimiz var.Biraz sıkışık bir döneme giricez ama onun üstesinden gelecek kadroya güce sahibiz.

Sezon başı Mersin ile Antep iklim olarak sıcağa denk geliyor.Ama dediğim gibi bunlar koyulmuş kurallar ve biz de bu kurallar çerçevesinde kendimizi hazırlayacağız."

"STAT FENERBAHÇE DERBİSİNE YETİŞECEK"

"İnşallah stadı oraya yetiştirmeye çalışıyoruz.Başkanımız hedef olarak o tarihleri gösterdi.Ama siz de takdir edersiniz ki çok çok büyük bir inşaat.Tabiki hedef o.Arzu ediyoruz çünkü hepimiz çok özledik.Çünkü iki senedir dışarıda oynuyoruz.Taraftarımız özledi,takımımız özledi.Bir arada olmak çok önemli hep dışarıda oynuyoruz ama onun için de mücadele ediyoruz. Bi şekilde bu hedef oldu diye düşünüyoruz,sosyal medyadan da taraftarımız bir hedef göstermeye başladı.İnşallah biz de tüm gücümüzü zaten oraya kullanıyoruz.Maddi manevi her türlü imkan ve olanaklarımızla var gücümüzle yetiştirmeyi arzu ediyoruz."

"TRANSFERLER KAMPA YETİŞECEK"

"Şu anda transferlerden sorumlu Erdal Torunoğulları arkadaşımız görevinin başında çalışıyor.Bizim planlı bir şekilde belirlediğimiz isimler üzerinde,netleşen isimler üzerinde artık son aşamalar,pazarlık aşamaları sürüyor.Bu çerçevede de tek hedefimiz kampa yetiştirmek.İlk kamp dönemine yetiştirmek istiyoruz.Bizim sezon başına kadar hedeflediğimiz üç transfer var. Stoper,santrafor sol öne düşünüyoruz. Ama öncelik olarak stoper ve santrafor."

"DEMBA BA'YI UNUTMAYIZ"

"Demba Ba'yı unuturuz diye bir şey yok.Ben de Paunoviç'i unutmuyorum mesela. Les Ferdinand'ta .Hepsinin Beşiktaş'a kattığı çok ayrı değerler var.Demba Ba büyük futbolcuydu.Beşiktaş'ımıza hizmet etti ve O'na çok teşekkür ediyoruz.Tabiki yerine yeni biri gelecek santrafor,sadece santrafor değil alacağımız diğer oyuncular da Beşiktaşlı taraftarları gururlara vesile edecektir.O çerçevede hareket ediyoruz."

"RAKİPLERİN TRANSFERLERİ BİZDE TEDİRGİNLİK YARATMIYOR"

"Rakiplerin yaptığı transferler bizde tedirginlik yaratmıyor.Kulüplerde günlük stratejiler yapamazsınız.Başarıyı elde etmek için sürekli bir şeyler yapmanız lazım.Biz ilk geldiğimiz dönemden itibaren hareket ederek,o çerçevede hetr sene üstüne koyarak bu günlere geldik.O yüzden rakiplerimiz onu aldı bunu aldı diye bir şey düşünmüyoruz.Biz kendimize bakıyoruz,kendimizden sorumluyuz.

Metin Albayrak Querasma ile ilgili soruya ise transferlerle ilgili isim vermek istemediğini ve Şenol hoca ile istişare ederek transfer çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.

Albayrak Vodafone Arena stadı açılıncaya kadar hangi statta oynayacaklarını da önümüzdeki hafta yapılacak yönetim kurulu toplantısında konuşacaklarını açıkladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Vodafone Arena, Fenerbahçe Derbisine Yetişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • 4ncü yıldız: her sene şampiyon olduk şimdi fener bunalıma girmiş kadınlar gibi kendini alışverişe verdi:)))) 7 2 Yanıtla
  • Djjdjdjdjjdjdjd: Yetismez 4 1 Yanıtla
  • rıfat: tabi canım biz yerleştirmeden başlamayın bak cincona açılışı bizle yaptı şansı açıldı 2 2 Yanıtla
  • Nedim sahin: Töre sosa haric hepsi bos 1 0 Yanıtla
  • Nedim sahin: Gokhan töre ve sosa haric hepsini gonderin yaramaz hepsi 1 0 Yanıtla
  • kartal: birisi dünya yıldızlarımızı bu dandik statamı götüreceğiz demiş senin yıldız dediğin nani bile itiraf etti en türkiyede en zorlandığım maç inönü olmuştu diye dikkat et yıldızlar kaymasın gerçi en azından dilek tutarsın 0 0 Yanıtla

Advertisement