Metin Bekar: "Ereğli'den Birçok Birinci Çıktı" - Son Dakika
Magazin

Metin Bekar: "Ereğli'den Birçok Birinci Çıktı"

Metin Bekar: "Ereğli\'den Birçok Birinci Çıktı"

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinden ulusal bir kanalda yayınlanan yarışma programına katılan ve gösterdiği performansla ilk turu geçen Metin Bekar, halkın kendisine destek vermesini istedi.

26.08.2015 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinden ulusal bir kanalda yayınlanan yarışma programına katılan ve gösterdiği performansla ilk turu geçen Metin Bekar, halkın kendisine destek vermesini istedi.

TV 8 programında yeni başlayan ses yarışması Rising Star Türkiye'de başarılı bir performans sergileyerek ilk turu geçen Metin Bekar, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kdz. Ereğli'yi temsil etmekten dolayı son derece mutlu olduğunu kaydeden Bekar, ilçeden birçok ses yarışmasına katılan isimlerin olduğunu ve rahmetli Barış Akarsu başta olmak üzere birçok ismin başarılı olduğuna dikkat çekti. Bekar açıklamasında, "Yarışmaya arkadaşlarımın desteğiyle katıldım. Sürekli 'katıl, katıl, katıl' dediler. Aslında erteleyecektim yani bu sefer katılmayacaktım ama gittik nasip oldu. Seçildik, çok da güzel bir destek aldık. İnşallah bu desteğinde devamı gelir. Sonuçta bu sadece benim başarım değil. Ben orada şarkı söylüyorum. Ama destek olmayınca tabi istediğiniz kadar şarkı söyleyin önemli olan destek o yüzden bu zamana kadar bana destek olanlara çok teşekkür ediyorum. Ama asıl başarı benim onlarla işbirliğimiz. O işbirliğini devam ettirirsek daha güzel yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum. 2. tur herhalde düello şeklinde olacak. Daha çok desteğe ihtiyacımız olacağı bir raunt olacak. Ben Karadeniz Ereğlilinin bu tip sınavlardan çok başarılı geçtiğini biliyorum. Daha önce rahmetli Barış Akarsu, Egemen Sekmen daha bir sürü sanatçının da desteklerle bu yere geldiğini biliyorum. Uzun zaman oldu toplanmayalı diyeyim. Karadeniz Ereğli bir daha toplanacaktır diye düşünüyorum" dedi.

Metin Bekar ile aynı sahneyi paylaşan Kazım Bayramoğlu da arkadaşına destek istediğini söylediği konuşmasında, "Biz Metin'le yaklaşık 10 seneye ait dostluğumuz 7, 8 seneye yakın sahneyi paylaşmışlığımız var. Gerçekten okuduğu türküleri şarkıları hissini katarak okuyor. Biz de güzel bir ikili olduğumuzu düşünüyorum Ereğli'de güzel işler yaptığımızı düşünüyorum. İnşallah 2. turda 1. turdaki başarısını katlayarak devam edecek buna hepimiz inanıyoruz ve Ereğli halkından da gerçekten büyük bir destek bekliyoruz. İlk turda olduğu gibi 2. turda da onlardan desteklerini bekliyoruz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Metin Bekar: 'Ereğli'den Birçok Birinci Çıktı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement