Metin Feyzioğlu, Avukat Sedat Marmaralı'nın Cenaze Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Metin Feyzioğlu, Avukat Sedat Marmaralı'nın Cenaze Törenine Katıldı

Metin Feyzioğlu, Avukat Sedat Marmaralı\'nın Cenaze Törenine Katıldı

Balıkesir’de Avukat Sedat Marmaralı’nın cenaze törenine katılan Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Marmaralı’nın oğlu Avukat Ömer Marmaralı’yı, "Ben de babasız Büyüdüm" diyerek teselli etti.

06.03.2015 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de Avukat Sedat Marmaralı'nın cenaze törenine katılan Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Marmaralı'nın oğlu Avukat Ömer Marmaralı'yı, "Ben de babasız Büyüdüm" diyerek teselli etti.

Balıkesir'in siyaset, hukuk ve sanat camiasının tanınmış ismi Avukat Sedat Marmaralı hayatını kaybetti. Avukat Marmaralı'nın cenazesi, bugün Zağnos Paşa Cami'nde cuma namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazeye, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, çok sayıda avukat ve merhum Marmaralı'nın sevenleri katıldı. TBB Başkanı Feyzioğlu cenazede, AK Parti'li Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile birlikte saf tuttu.

Metin Feyzioğlu, Avukat Sedat Marmaralı'nın oğulları Emre ve Ömer Marmaralı'ya başsağlığı diledi. Aynı zamanda AK Parti Belediye Meclis üyesi olan Ömer Marmaralı'ya sarılan Metin Feyzioğlu, "Ben de babasız büyüdüm" diyerek kendisini teselli etti. Kılınan cenaze namazı sonrası Marmaralı'nın tabutunu taşıyan Feyzioğlu, aileye başsağlığı diledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Metin Feyzioğlu, Avukat Sedat Marmaralı'nın Cenaze Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • HAK MAHŞERE KALDI: Günün birinde Kars Digorlu pazarlamacılar(dolandırıcılar) çanak, tava tost makinası vererek buzdolabı, televizyon ve bunun gibi beyaz eşya kazandınız diyerek senet imzalatıyor sonra da bu eşyaları vermiyor ve de senetleri tahsil için Sedat Marmaralıya veriyorlardı. Bu pazarlamacılar ile Marmaralı yüzde kaç ile bu senetleri tahsil ediyordu. Şimdi ben bu avukatı sevebilir ve hakkımı helal etmeli miyim ! 1 0 Yanıtla

Advertisement