Metin Feyzioğlu'ndan Kenan Evren Paylaşımı - Son Dakika
Yaşam

Metin Feyzioğlu'ndan Kenan Evren Paylaşımı

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu sosyla medya hesabından Kenan Evren'in halka seslendiği bir vidoeyu paylaştı.

14.02.2017 05:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu sosyla medya hesabından Kenan Evren'in halka seslendiği bir vidoeyu paylaştı. Feyzioğlu paylatığı videoya şu notu düştü, '12 Eylül darbecisi, zamanın kudretli devlet başkanı meydanda bağırıyor ve Anayasaya hayır diyecek olanları suçluyor. Cumhurbaşkanına kendi kendine verdiği yetkileri dahi az buluyor. Fazlasını istiyor'.

Metin Feyzioğlu\'ndan Kenan Evren Paylaşımı
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Yaşam Metin Feyzioğlu'ndan Kenan Evren Paylaşımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat depreminin Yozgat'ın Yelten Köyü'nde neden olduğu hasar, depremin boyutunu gözler önüne serdi. Yozgat'a bağlı Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerine bağlı yaklaşık 30 köyde hasar meydana geldi. Yaralanma ve ölüm olmazken, 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar oluştu. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.


Advertisement