Metin Tekin: Hatır Şikesi Yapmadım Diyemem - Son Dakika
Spor

Metin Tekin: Hatır Şikesi Yapmadım Diyemem

Metin Tekin: Hatır Şikesi Yapmadım Diyemem

Beşiktaşlı efsane Metin Tekin, "Hatır şikesi yaptınız mı?" sorusuna "Olmadı diyemem. Şike demeyelim ama karşı takımdaki arkadaşımı kıramadığım, sahada vites düşürdüğüm oldu." dedi.

09.11.2015 20:49  Güncelleme: 20:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın efsane oyuncularından Metin Tekin, Posta Gazetesi'nin magazin eki Karnaval'a verdiği röportajda çok tartışılacak bir açıklamada bulundu.

Metin Tekin, şike yapıp yapmadığı ile ilgili soruya, "Olmadı diyemem. Şike değil de, birkaç kez hatır için karşıda takımdaki arkadaşımı kıramadığım, sahada vites düşürdüğüm, hız kestiğim oldu tabii!" cevabını verdi.

İŞTE METİN TEKİN'İN ŞİKE SÖZLERİ...

*Hiç hatır şikesi yaptınız mı?

"Olmadı diyemem. Şike değil de, birkaç kez hatır için karşı takımdaki arkadaşımı kıramadığım, sahada vites düşürdüğüm, hız kestiğim oldu tabii!"

*Nasıl yani?

"E karşı takımda arkadaşlarınız var; sahada yanınızdan geçerken 'biraz yavaş olsana zaten şampiyon oldunuz' derlerdi. Ben de dayanamayıp konsantrasyonu düşürecek şeyler yaptım."

"OYNAYIŞIMI YUMUŞATTIM"

*Bunlar mı dönüyor sahada?

"Bak hatır şikesi başkadır. Sana gelir derler ki; 'Karşı takım küme düşmesin, ne olur gol atmayın!'. Bana böyle bir teklifle gelen olmadı. Sadece hatır için oynayışımı yumuşattım diyelim..."

*Kendi takımınızdan daha mı kıymetli o an?

"Hayır, ama karşıda da arkadaşın var yahu! Oynamam demiyorsun ki, 'biraz yavaş oyna' diyor, onu kırmıyorsun! Bunda bir şey yok ki! Bir maddi karşılığı yok."

"ŞİKEYE TANIK OLMADIM"

*Peki büyük paralarla şikeye tanık oldunuz mu?

"Ben 15 yıl oynadım ve sonrasında yine futbolun içindeydim, inan bana ne duydum ne de gördüm. İnanmıyorum böyle şeyler olduğuna."

Son Dakika Spor Metin Tekin: Hatır Şikesi Yapmadım Diyemem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • ...Erbaa...: CHP =HDP BUNLAR SOL PARTİLER...BUNLAR DEVLETİMİZE, BAYRAĞIMIZA, DİNİMİZE,MİLLETİMİZE HEP ZARAR VERİYORLAR...BUNLARDAN UZAK DURUN İNANIN PİŞMAN OLMAZSINIZ...BUNLAR ESRARCİ,EROİNCİ,ŞARAPÇI, İÇKİCİ, KROLAR,ALEVİLER,ERMENİLER,KIZILBAŞLAR, YUMUSAKLAR,GAYLAR,LEZBİYENLER ,GEZİZEKALİLAR.....BUNLARDAN OLUSUYOR BU SOL BEYNAMAZLAR...DİKKAT EDİN HEPSİ DİN DÜŞMANI, VATAN DÜŞMANI.... LÜTFEN ÇOCUKLARİNİZİ,AKRABALARİNİZİ BUNLARDAN UZAK TUTUN...İNANİN PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ....... 3 11 Yanıtla
  • RootBeyin: Şike yaptım diyorsun da, Sen Fenerde ne zaman oynadın metin? 1 5 Yanıtla
  • adalet: yapmayan varmıki kabak fenere patladı 4 1 Yanıtla
  • esmer: senin takımında şikeciydi zaten tencere kapak olmuşsunuz. 4 1 Yanıtla
  • Mithat: Normal, 8taşlı çünkü, şike her yerlerini sarmış, adalı bir yarış atı da metine gönder 4 1 Yanıtla
  • Gs: Para verip izleyenlerin hakkı var uzerinizde. 4 0 Yanıtla
  • YAVUZ SULTAN SELiM: hepsi şike yapmıştır öyle yada böyle ama artık kimse dillendiremiyor fakat hepsi çok iyi biliyor 4 0 Yanıtla
  • Yok artık: Ben şikeye inanmıyorum. Teşvik olur hatır gönül olur mesela cabcavın gs ye yaptığı güzellik para karşılığı mı oldu hayır hatır gönül işi bu. Denizliye 2006 da gs para verdi ama şike değildi o da 2 1 Yanıtla
  • ali: aldigin paraya ihanet edip emek calmisin belki takimin o yil senin yuzunden sampiyon olamadi sonrada serefli ikincilik dersiniz hadin ordan bir fenerli bunu yapmaz 2 1 Yanıtla
  • yusuf: sonrada serefli ikincilikler dersiniz sezon sonu 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement