Metin Uca, Balçova'da Sahne Aldı - Son Dakika
Yerel

Metin Uca, Balçova'da Sahne Aldı

Metin Uca, Balçova\'da Sahne Aldı

Balçova Belediyesi'nin düzenlediği "Hakuna Matata" adlı gösterisi ile sevenlerinin karşısına çıkan Metin Uca, günlük hayatta yaşanan gariplikleri kendine özgü mizahi eleştiri üslubu ve yaptığı esprilerle izleyicileri kahkahaya boğdu.

18.05.2013 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balçova Belediyesi'nin düzenlediği "Hakuna Matata" adlı gösterisi ile sevenlerinin karşısına çıkan Metin Uca, günlük hayatta yaşanan gariplikleri kendine özgü mizahi eleştiri üslubu ve yaptığı esprilerle izleyicileri kahkahaya boğdu. CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Hurşit Güneş de gösteriyi izleyenler arasında yer aldı.

Balçova Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Mizah Ustası Metin Uca'yı Balçovalı sevenleri ile buluşturdu. İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde sahnelenen Hakuna Matata (Takma Kafana) adlı gösteride Metin Uca, gazete küpürlerindeki, haberlerdeki ve TV programlarındaki trajikomik olaylardan yola çıkarak Türkiye'ye özgü çelişkileri kendine özgü üslubu ile anlattı. İzleyicilerin salona sığmadığı gösteriyi izleyenler arasında CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Hurşit Güneş ve Adana Milletvekili Ali Demirçalı'da gösteriyi izleyenler arasındaydı.

Kadına şiddetin normalleştirilmesinden, Başbakan'ı kızdıran 'Muhteşem Yüzyıl'a, Esra Ceyhan'ın programında uçmaya kalkan adamdan, evlilik programlarındaki ilginç pazarlıklara kadar birçok konuyu gösterisinde işleyen Uca, "Yaşanan bu trajikomik gerçekler akıl ve bilimden uzaklaştığımız için başımıza geliyor. Hiçbir şeye tepki göstermediğimiz ve her şeyi çok çabuk kabullendiğimiz için bende artık Takma Kafana diyorum" diyerek, izleyicileri güldürürken düşündürdü.

Metin Uca'nın gösteride sık sık esprileri ile takıldığı Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya "Ne yazık ki bugün Takma Kafana diyecek bir lüksümüz yok. 19 Mayıs'ta yurtseverler 'takma kafana' deyip Samsun'a çıkmasaydı, İstanbul'da sevk ve sefa içinde yaşasaydı, bugün Cumhuriyet yönetimi yerine başka bir yönetim adı altında yaşayacaktık" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Metin Uca, Balçova'da Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement