Metro Travel Adana'da Satış Ofisi Açtı - Son Dakika
Yerel

Metro Travel Adana'da Satış Ofisi Açtı

Metro Travel Adana\'da Satış Ofisi Açtı

Metro Holding bünyesinde oluşturulan ve turizm sektöründe geçen yılın temmuz ayından bu yana faaliyet göstermeye başlayan Metro Travel Seyahat Acentası 180. satış ofisini Adana’da açtı.

11.05.2014 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Metro Holding bünyesinde oluşturulan ve turizm sektöründe geçen yılın temmuz ayından bu yana faaliyet göstermeye başlayan Metro Travel Seyahat Acentası 180. satış ofisini Adana'da açtı. Metro Travel'in hedefi yıl sonuna kadar 400 satış ofisine uluşmak.

Metro Travel Genel Müdürü Ömer Alp Emil, Baraj Yolu'ndaki Metro Travel'in Bölge Satış Ofisi'ni Bölge Müdürü Meltem Gezmez Özdemir ile birlikte yaptı. Emil, holding olarak 2013 yılı sonlarına doğru turizm sektöründe yatırım kararı aldıklarını söyledi. Grup olarak karayolu ulaşımı tarafında Türkiye'de açık ara lider durumda olduklarını belirten Emil, "20 milyonun üzerinde yolcu potansiyeli ıle takip eden şirketlerin toplamı kadar potansiyele sahibiz" dedi.

Emil, metro markasının algısını üst seviyelere çekebilmek için turizm tarafındaki tüm ürünleri metro müşterisi ile buluşturmak için sektörde yatırım kararı aldıklarını anlatan Emil, şöyle konuştu:

"Daha şık ofislerde müşterinin karşısına çıkmak için 180 şu an noktaya ulaştık. Hedefimi yıl sonuna kadar 400 metro travel oluşturmak. AVM'ler de 150 ofis açarak Türkiye'nin en geniş satış ağı ile en geniş urun yelpazesine sahip tur operatörü olmayı hedefliyoruz. Bu anlamda geçen süreçte ciddi marka ortaklıkları gerçekleştirdik. Metro Travel'in ofisleri biletix noktası olacak, İDO'nun Türkiye'deki tek yetkili satış noktası olmuş durumdayız. İç turizmden kültür turlarına yurtdışı turlara, gemi seyahatlerine turizmdeki her türlü ürünü pazarlayacak ve yüksek müşteri memnuniyeti ve kalitesiyle bunu sağlayacak organizasyonu kurmak için Türkiye'de yola çıktık. Yaz sezonuna girdiğimiz bugünler de 180 ofise ulaştık yaz boyunca yatırımlar devam edecek. Açacağımız satış ofisleri için yaklaşık 40 milyon lira harcayacağız. Turizm tarafında da taşımacılıktaki liderliğimizi, önderliğimizi ve avantajımızı sonuna kadar kullanarak piyasanın önde gelen şirketlerinden olmak istiyoruz."

Emil, ocak ayında başladıkları erken rezervasyon satışlarından bir hayli memnun olduklarını, erken rezervasyonun aralık ve ocak aylarına kadar çekilmesiyle insanların daha önceden daha uygun fiyatlara tatil rezervasyonu yaptırma imkanı bulduklarını bildirdi.

Bölge Satış Müdürü Özdemir de, sektörün öncü kuruluşlarından olan Metro Travel'in bölgedeki etkinliğini artırması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini bildirdi.

Emil ve Özdemir, açılış sonrası HiltonSA Oteli'nde Adana'daki seyahat acentalarının temsilcileriyle bir araya geldiler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Metro Travel Adana'da Satış Ofisi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement