Metro Türkiye 5 Stevie Ödülü Kazandı - Son Dakika
Güncel

Metro Türkiye 5 Stevie Ödülü Kazandı

The Stevie Awards 2015 (Uluslararası İş Ödülleri) organizasyonunda 4 farklı dalda 2 altın ve 3 bronz olmak üzere toplam 5 ödüle layık görüldü.

19.08.2015 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Metro Toptancı Market Türkiye, üreticiye, girişimciye, çalışanına ve tüketiciye değer katan, ekonomide ve faaliyet gösterdiği alanlarda fark yaratan proje ve çalışmalarıyla bu yıl da Uluslararası İş Ödülleri organizasyonuna damgasını vurdu.

Metro Market, Uluslararası İş Ödülleri'nde Video kategorisinde; Endüstriyel PR, Kar Amacı Gütmeyen Kaynak Yaratma, Satış ve Motivasyon/Farkındalık dallarında 2'si altın, 3'ü bronz olmak üzere toplam 5 ödül kazandı.

Metro'nun gastronomi profesyonellerine ilham vermek ve gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği GastronoMetro platformu, 'Endüstriyel PR' dalında Altın Stevie Ödülü'ne layık görüldü.

Şirket, Türkiye'de sosyal girişimciliğin gelişmesi için hayata geçirdiği Metro Sosyal Girişimci Ödülleri ile 'Kar amacı gütmeyen kaynak yaratma' dalında Bronz Stevie Ödülü'nü almaya hak kazandı.

Metro, tedarikçilerinin ve müşterilerinin farklı ihtiyaçlarını göz önüne alarak geliştirdiği Sevkiyat Takip Sistemi ile Servis Satış dalında Altın Stevie Ödülü almaya hak kazanırken, Pendik ve Bodrum'daki Metro mağazalarından kaliteli ve taze ürünleri tekne ve yatlara ulaştıran Yat Sevkiyatı çözümünün tanıtım filmi de aynı dalda Bronz Stevie Ödülü'ne layık görüldü.

Metro ayrıca, çalışanlarının performans ve motivasyonunu artırmak için hazırladığı Olağanüstü Çözümler video çalışmasıyla Motivasyon dalında Bronz Stevie Ödülü'nü kazandı.

Özerkan: "Çalışanlarımız, iş ortaklarımız, paydaşlarımızla el ele doğru bir yolda ilerliyoruz…"

Uluslararası İş Ödülleri organizasyonunda kazandıkları başarının son derece gurur verici olduğunu vurgulayan Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan, "Metro olarak hem iş ortaklarımıza hem de toplamda Türkiye ekonomisine katkı sağlamak için çözüm odaklı ve yaratıcı projelere imza atıyoruz. Bu projelerimizin, dünyanın en itibarlı ödül platformlarından birinde onurlandırılmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Elde ettiğimiz bu uluslararası başarıda Metro Türkiye Ailesi'nin olduğu kadar iş ortaklarımızın katkısı da yadsınamaz… Tüm bu ödüller, yaptığımız işlerin ne kadar doğru bir yolda olduğunu bir kez daha tescil etti. Çalışanlarımız, iş ortaklarımız, paydaşlarımızla el ele doğru bir yolda ilerliyoruz. Metro olarak bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de profesyonellerin güçlü iş ortağı olmaya ve ülkemize değer katan projelerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Metro Türkiye 5 Stevie Ödülü Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement