Metrobüs Yolu Yaya Yoluna Döndü - Son Dakika
Güncel

Metrobüs Yolu Yaya Yoluna Döndü

Kaza, tipi derken metrobüs yolunda 4 kilometre 'metrobüs trafiği' oluştu. Metrobüs yolu, yaya yolu haline geldi. İşkencenin ardından seferler normale döndü.

18.02.2015 12:50  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenibosna'da metrobüs yolunda meydana gelen kaza sonucu metrobüs seferlerinin çift yönlü olarak durduruldu. Metrobüs yolunda da yoğunluk oluşunca vatandaşlar isyan etti. Seferler bir süre sonra normale döndü.

METROBÜS YOLU YAYA YOLUNA DÖNDÜ

Mecidiyeköy- Avcılar yönünde sefer yapan metrobüsler kazaya bir de tipi eklenince ilerleyemedi ve yoğunluk oluştu. Uzun süre metrobüste bekleyen yolcular çareyi yürümekte buldu. Metrobüsten inip yürüyen vatandaşlar, yolun karşısına geçmek için bariyerleri kullanınca tehlikeli görüntüler ortaya çıktı.

4 KİLOMETRE KUYRUK OLUŞTU

Beylikdüzü istikametine seyreden metrobüsler, yoğun kar yağışı nedeniyle Şirinevler- Sefaköy arasında yolda kaldı. Bu nedenle yaklaşık 4 kilometre metrobüs trafiği oluştu. Vatandaşlar da yolu yürüyerek kat etmeye çalıştı.

VATANDAŞLAR YOLU YÜRÜYEREK GEÇTİ

İstanbul'da etkili olan kar yağışı, metrobüs trafiğini de olumsuz etkiledi. Zincirlikuyu'dan Beylikdüzü istikametine sefer yapan metrobüsler Şirinevler-Sefaköy arasında yoğunlaştı. Yüzlerce metrobüs yola devam edemeyince kilometrelerce kuyruk oluştu.

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Metrobüslerden inen vatandaşlar, yolu yürüyerek katetmeye çalıştı. Bir süre sonra ise metrobüs seferleri normale döndü.







Metrobüs Yolu Yaya Yoluna Döndü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Metrobüs Yolu Yaya Yoluna Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Sirin Baba: Metrobüs fiyaskosu. Vatandaş böyle kötü havada evine yürümek zorunda kalacaksa belediye niye var. İyi havalarda zaten herkes bir şekilde evine ulaşıyor.... 8 0 Yanıtla
  • erkan: istanbul un güzelliiği 2 1 Yanıtla
  • Ömer: Tam bir rezillik bu metrobüs akıl edip yapan hiç düşünmedi mi kar var kış var bende yürümüştüm daha önce Allah sabır versin herkese. 0 1 Yanıtla

Advertisement