Metroda Fenalaştı, Hastanede Öldü - Son Dakika
Güncel

Metroda Fenalaştı, Hastanede Öldü

Metroda Fenalaştı, Hastanede Öldü

İzmir'de metroya bindikten sonra fenalaşınca ilk müdahaleyi hemşire olan bir yolcunun yaptığı ve ardından hastaneye kaldırılan Abdullah Bağcı, hayatını kaybetti.

18.11.2014 15:40  Güncelleme: 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de metroya bindikten sonra fenalaşınca ilk müdahaleyi hemşire olan bir yolcunun yaptığı ve makiniste haber verilmesinin ardından gelen sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırılan 75 yaşındaki Abdullah Bağcı, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde toplu ulaşımı sağlayan Metro A.Ş'ye bağlı makinist Bülent Yılmaz idaresindeki Evka-3 - Fahrettin Altay seferini yapan metroya dün sabah saatlerinde binen Abdullah Bağcı, tren Konak İstasyonu'ndan hareket ettikten kısa süre sonra fenalaştı. Bağcı'nın rahatsızlandığını gören yolcular yardımcı olmaya çalıştı. Yolculardan bir hemşire, yere yatırılan Bağcı'ya kalp masajı yaparken, makinist Yılmaz'a da haber verildi. Hemşire ile tren bir sonraki istasyonda durduktan sonra kabine giren bir görevli, Bağcı'ya, sağlık ekipleri gelinceye kadar kalp masajı yaptı. Bu sırada Yılmaz da seferlerde bir sıkıntı yaşanmaması için kontrol merkezine bilgi verdi. Metro istasyonuna gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Bağcı, burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Metroda Fenalaştı, Hastanede Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement