Meü Öğrencisi Emre Nesli'den Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Yerel

Meü Öğrencisi Emre Nesli'den Fotoğraf Sergisi

Meü Öğrencisi Emre Nesli\'den Fotoğraf Sergisi

Mersin Üniversitesi (MEÜ) İletişim Fakültesi Radyo, Sinema ve Televizyon Ana Bilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Emre Nesli, ‘Yalnızlık’ temasını işlediği ilk kişisel fotoğraf sergisini açtı.

14.04.2015 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Üniversitesi (MEÜ) İletişim Fakültesi Radyo, Sinema ve Televizyon Ana Bilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Emre Nesli, 'Yalnızlık' temasını işlediği ilk kişisel fotoğraf sergisini açtı.

MEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, yüksek lisans öğrencisi Emre Nesli'nin, 30 fotoğraftan oluşan ilk kişisel fotoğraf sergisi, Çiftlikköy Kampüsü Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi Fuayesi'nde açıldı. Açılışa İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Senem Duruel Erkılıç, dekan yardımcıları Doç. Dr. Aslıhan Doğan Topçu ve Yrd. Doç. Dr. Ahmet Taylan, İletişim Fakültesi öğretim elemanları ile öğrencileri ve davetliler katıldı.

Serginin açılış kurdelesini Prof. Erkılıç, Doç. Dr. Topçu ve Emre Nesli birlikte kesti. Açılışta konuşan Prof. Erkılıç, Nesli'nin yüksek lisans eğitimi boyunca fotoğraf sanatıyla profesyonelce uğraştığını belirterek, Nesli'ye çalışmalarını sergileyerek fotoğraf severlerle paylaştığı için teşekkür etti.

Nesli de başta İletişim Fakültesi öğretim elemanları olmak üzere fotoğraf çekmeye başladığı günden bu yana kedisine destek sunanlara ve ailesine teşekkür etti.

Sergide yer alan fotoğrafların tamamı Mersin'de çekildi. 'Yalnızlık' temasının işlendiği çalışmalarda uzun pozlama ve ters ışık teknikleri kullanıldı. Ziyaret edenlerin beğenisini kazanan sergi, 17 Nisan tarihine kadar açık kalacak. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meü Öğrencisi Emre Nesli'den Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement