Mevlana Kavşağı Bağlantı Yolları Hazır - Son Dakika
Yerel

Mevlana Kavşağı Bağlantı Yolları Hazır

Mevlana Kavşağı Bağlantı Yolları Hazır

Antalya Büyükşehir Belediyesi, cumartesi günü inşaatına başlanılacak Mevlana Kavşağı'nda, bağlantı yollarını hazırladı.

22.01.2015 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, cumartesi günü inşaatına başlanılacak Mevlana Kavşağı'nda, bağlantı yollarını hazırladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mevlana Kavşağı'nda, Adnan Menderes Bulvarı- Kızılırmak Caddesi istikametinde fly-over çalışması cumartesi günü başlayacak.

Kavşak çalışmaları kapsamında bağlantı yollarının kaldırım, asfalt ve yol çizgileri tamamlandı. 4 bin metreye yakın yolun asfaltlandığı bağlantı yollarında, 4 bin metrekare yeni kaldırım ve 2 bin metre bordür çalışması yapıldı. Tüm yollara yönlendirme tabelaları koyan belediye ekipleri, ana arterlere de güzergahları belirten krokiler yerleştirdi.

Yapılan düzenlemeyle Adnan Menderes Bulvarı'ndan Kızılırmak Caddesi istikametine gidecek araçlar, inşaatı süren Belediye Hizmet Binası'nın yanından sağa dönüp, 519, 546, 1042 ve 1055 sokakları kullanacak. Lara istikametine gitmek isteyenler ise 546 Sokak'tan 555 Sokak'a dönüp Fethi Okyar Caddesi'ni kullanacak. Lara'dan Kızılırmak Caddesi'ne gitmek isteyenler ise Mevlana Petrol'ün yanından sağa dönüp 1055 Sokak'ı kullanabilecek.

Kızılırmak Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı istikametine gidecekler ise 839. Sokak'a sapacak. Sürücüler buradan 837 Sokak'a dönerek ve 826 Sokak'ı kullanabilecekler. Ayrıca 839. Sokak'ın devamında 834. Sokak, 882. Sokak ve Şakir Adem Dede Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı'na ulaşılabilecek. Kızılırmak Caddesi'nden Evliya Çelebi istikametine gitmek isteyenler de bu güzergahı kullanabilecek. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mevlana Kavşağı Bağlantı Yolları Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement