Mevlana Mahallesi'ne 5 Yeni Park - Son Dakika
Yerel

Mevlana Mahallesi'ne 5 Yeni Park

Mevlana Mahallesi\'ne 5 Yeni Park

Talas Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, nüfusun yoğun olduğu ve yapılaşmanın hızla geliştiği bölgelerden Mevlana Mahallesi’ne 5 yeni park yapacak.

19.06.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talas Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, nüfusun yoğun olduğu ve yapılaşmanın hızla geliştiği bölgelerden Mevlana Mahallesi'ne 5 yeni park yapacak. Ayrıca daha önce yapılan parkların tamamında peyzaj ve çevre düzenleme çalışması gerçekleştirilerek daha fonksiyonel olması sağlanacak.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Etüt Proje Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Mevlana Mahallesi'nde yapılan ve yapılacak olan parklardaki çalışmaları yerince inceledi. Başkan Palancıoğlu, Mevlana Mahallesi'nin Kayseri'nin en büyük mahallesi olduğunu belirterek, "60 bin vatandaşımızın yaşadığı bu mahallemizde park sayısını artırmaya çalışıyoruz" dedi. Mevlana Mahallesi'ni şantiyeye benzeten Başkan Palancıoğlu, şöyle konuştu;

"Bir binada 350-400 kişinin yaşaması nedeniyle yoğun bir nüfus var. Burada çocuklarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza ve kadınlarımıza yönelik park sayısı çok az. Bu sayıyı artırmak için şimdi saha çalışması yapıyoruz. Bazı parklarımızı yeniden yaptırmayla ilgili planlarımızı görüştük. İnşallah en kısa zamanda Mevlana Mahallemize 5-6 adet yeni park yapacağız. Diğer var olan parklarımızın da bank ve çöp tenekesine varıncaya kadar her aparatını yeniliyoruz. Aynı zamanda da yeni bir peyzaj düzenlemesi yapacağız. Dolayısıyla özellikle Mevlana Mahallesi başta olmak üzere bu yaz Bahçelievler, Yenidoğan ve diğer mahallelerimizde park bahçe düzenlemesi ve peyzaj çalışması yoğunlaşacak. Yaptığımız bir diğer çalışma ise bölgede topografya çok eğimli olduğu için çok fazla duvarlar var. Duvarların taş hoş olmayan taş görüntüsünü gidermek için sarmaşık diktik. Yeşil bir Talas için çalışıyoruz. Parklarımız şimdiden hayırlı olsun." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mevlana Mahallesi'ne 5 Yeni Park - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement