Mevlana Mahallesi Yeni Çalışmalarla Güzelleşiyor - Son Dakika
Yerel

Mevlana Mahallesi Yeni Çalışmalarla Güzelleşiyor

Mevlana Mahallesi Yeni Çalışmalarla Güzelleşiyor

Bornova’nın her yerinde proje ve hizmetler üreten Bornova Belediyesi, İmar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar yapılıyor, park alanları oluşturuyor.

28.09.2014 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bornova'nın her yerinde proje ve hizmetler üreten Bornova Belediyesi, İmar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar yapılıyor, park alanları oluşturuyor. Genişleyen yaşam alanları gelecek yıllar düşünülerek planlanıyor. Bu anlamda Mevlana Mahallesinde de vatandaşın istediği çalışmaları hızlı bir şekilde hayata geçirildi.

Bornova Belediyesi, Mevlana Mahallesini yeni yatırımlarla geleceğe hazırlıyor. İmar uygulamaları tamamlanan yeni yerleşim alanlarının çevre düzenlemeleri yapılıyor. Yol ve kaldırımlarla ilgili düzenlemeleri bitiren Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bozuk yollara asfaltlama da yaptı. Ayrıca vatandaşların araçlarını rahatça park edebilmeleri için otopark alanları oluşturdu. Bornova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Mevlana Mahallesindeki üç sokakta toplam 10 bin metrekarelik alanda park ve oyun alanı oluşturdu. Bu alanlardaki çalışmalar devam ediyor. Tamamlanan çalışmalar kapsamında Mevlana Mahallesinde toplam 15 kilometri yol düzenlendi. Bu yollar için 14 bin metrekare parke taş kullanıldı. Çalışma kapsamında bin500 metreküp beton kullanıldı.

"BORNOVA'NIN HER KÖŞESİNDE"

Mevlana Mahallesi Muhtarı Mustafa Döğdü, mahallelerinin yapılan yatırım ve hizmetlerle her geçen gün daha güzelleştiğini belirterek Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'ya teşekkür etti. Başkan Atila ise ilçenin daha düzenli büyümesi ve gelişmesine büyük önem verdiklerini söyledi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Daha düzenli bir kent için önlemlerimizi alıyor ve planlarımızı titizlikle hayata geçiriyoruz. Mevlana Mahallesinde olduğu gibi Bornova'nın her köşesinde benzer çalışmalarımız devam ediyor" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mevlana Mahallesi Yeni Çalışmalarla Güzelleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement