Meydan Projesi Darbeye Takıldı - Son Dakika
Yerel

Meydan Projesi Darbeye Takıldı

Meydan Projesi Darbeye Takıldı

Balıkesir’in Gönen ilçesinde 12 dönüm araziye kurulması düşünülen otopark ve meydan projesi FETÖ darbesine takıldı.

05.10.2016 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Gönen ilçesinde 12 dönüm araziye kurulması düşünülen otopark ve meydan projesi FETÖ darbesine takıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin en büyük meydanlarından birinin kazandırılacağı Gönen'deki meydan düzenleme projesi 15 Temmuz darbesine takıldı. İçişleri Bakanlığı ile hükümet konağının, Milli Savunma Bakanlığı ile de askerlik şubesi binasının devri ile ilgili protokol imzalanacağını açıklayan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Yaşanan 15 Temmuz darbesi, her iki bakanlık ile imzalanacak olan protokolü geciktirdi" dedi.

8 milyon TL'ye mal olacak meydan projesi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanacak. Altı otopark olarak 12 dönüm alana yapılacak meydan projesiyle hükümet konağı ile askerlik şubesi binası da taşınacak.

Protokol sürecini hızlandıracaklarını kaydeden Hüseyin Yakar, "Hükümet konağının taşınması ve askerlik şubesinin kaldırılması yönünde sıkıntı yok. Bakanlıklardan gerekli onaylar alınmıştı. Protokolü en kısa zamanda imzalayıp, Gönen'e Balıkesir'in en büyük meydanını Büyükşehir Belediyesi ile kazandırmak istiyoruz. Altı otopark olarak düzenlenecek yeni meydanımız, Gönen'deki otopark meselesine de çare olacak" açıklamasını yaptı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meydan Projesi Darbeye Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement