Meyve Suyu Kutusunda Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
Yerel

Meyve Suyu Kutusunda Esrar Ele Geçirildi

Meyve Suyu Kutusunda Esrar Ele Geçirildi

Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda 2 kilo 480 gram toz esrar ile 1 kilo 30 gram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

18.05.2016 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'dan Batı illerine giden bir yolcu trenine düzenlenen operasyonda 4 adet meyve suyu kutusu içerisine zulalanmış vaziyette 2 kilo 480 gram toz esrar ile 1 kilo 30 gram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

Konu ile ilgili Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ve Yenişehir/Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı'nca, narkotik köpeği Varlı ile uyuşturucu ile mücadele kapsamında, Diyarbakır'dan Batı illerine giden yolcu treninde arama faaliyeti icra edilmiştir. İcra edilen arama faaliyetinde, narkotik köpeği Varlı'nın trende yolcu olarak bulunan bir şahsın eşyalarına tepki vermesi üzerine yapılan aramada, eşyalar içerisinde bulunan 4 adet meyve suyu kutusu içerisine zulalanmış vaziyette uyuşturucu madde 2 kilo 480 gr toz esrar ile 1 kilo 230 gr kubar esrar ele geçirilmiştir. Cumhuriyet savcısının talimatı ile ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulmuş olup, yakalanan 1 şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konulmuştur. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Meyve Suyu Kutusunda Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement