Havran'da Mezarlığa Gömülü El Bombası Bulundu - Son Dakika
Güncel

Havran'da Mezarlığa Gömülü El Bombası Bulundu

Balıkesir'in Havran ilçesinde, mezarlıkta bulunan el bombası imha edildi.

21.04.2014 19:05  Güncelleme: 19:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran ilçesinde, mezarlıkta bulunan el bombası imha edildi.

İlçe kabristanında temizlik işçileri tarafından toprağa gömülü halde bir el bombası bulundu. Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Belediye personeli, kabristan temizliği esnasında toprağa gömülü halde etkisiz bir el bombası buldu. Balıkesir'den gelen bomba imha ekibi, çevrede güvenliği sağladıktan sonra bombayı imha etti. Bombanın önceki yıllarda toprağa gömüldüğü tahmin ediliyor" dedi.

Şehir mezarlığında bomba bulunduğunu öğrenen ilçe halkı tedirgin oldu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Havran'da Mezarlığa Gömülü El Bombası Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP'li Belediyeler Borçları Açıkladı
    15:26 CHP'li Belediyeler Borçları Açıkladı

    CHP'li belediyeler Ankara'da Kahramankazan, Ordu'da Altınordu ve Balıkesir'de Karesi belediyelerinin devraldığı borçları açıkladı.

  • Mart Ayı Emlak Verileri Açıklandı
    15:24 Mart Ayı Emlak Verileri Açıklandı

    Emlakjet, Türkiye geneline ilişkin mart ayı emlak verilerini yayımladı. Mart ayında konut arayanların yüzde 45'i kiralık, yüzde 55'i satılık konut aradı. Konut satışları mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,1 azalarak 105 bin 394 oldu. Yabancılara yapılan konut satışları yüzde 47,9 azalarak bin 778 olarak tespit edildi. Kira fiyatları ise illere göre farklılık gösterdi.

  • Ünye Limanı'nda çıkan yangın söndürüldü, 1 kişi dumandan etkilendi
    15:24 Ünye Limanı'nda çıkan yangın söndürüldü, 1 kişi dumandan etkilendi

    Ordu'nun Ünye Limanı'nda demirleyen çimento yüklü kuru yük gemisinin kaptan köşkünde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen 1 kişi hastaneye kaldırıldı.

  • İzmit'te market yangınında 34 araç, 84 personel müdahale ediyor
    15:20 İzmit'te market yangınında 34 araç, 84 personel müdahale ediyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çıkan market yangınında 34 araç ve 84 personel ile müdahale ediliyor. Yangın, hızlı bir şekilde söndürme çalışmaları devam ediyor.

  • Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı
    15:19 Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı

    Denizlispor'dan yapılan açıklamaya göre 24 yaşındaki Bekir Turaç Böke'nin yapılan son tetkiklerde sol arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve sezonu kapattığı öğrenildi. TFF 2. Lig'de mücadele eden ve düşme hattında olan Denizlispor'a bir kötü haber geldi.

  • İstanbul'da Taksici Bıçaklanarak Öldürüldü, Şüpheli Yakalandı
    15:18 İstanbul'da Taksici Bıçaklanarak Öldürüldü, Şüpheli Yakalandı

    60 yaşındaki taksici Yaşar Yanıkyürek, Sarıyer Tarabya'da yolcu olarak binen bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Taksiciler, olayı protesto ederek can güvenliklerinin sağlanmasını istedi. İran uyruklu şüpheli, sivil polisler tarafından yakalandı.

  • Samsun'da akreple temas eden kişi otobüste fenalaşarak öldü
    15:18 Samsun'da akreple temas eden kişi otobüste fenalaşarak öldü

    Samsun'un Havza ilçesinde akreple temas ettikten sonra yolcu otobüsünde fenalaşarak öldüğü öne sürülen kişinin cenazesi Kayseri'de defnedildi. Bilal Y. (56) için Hulusi Akar Camisi'nde tören düzenlendi ve cenazesi Kocasinan ilçesi Hasancı Mahallesi'nde toprağa verildi. Tören sonrası basın mensuplarıyla katılımcılar arasında arbede yaşandı. Bilal Y'nin akreple temas ettiği ve psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilmişti.


Advertisement